Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Modding és elektronikai kérdések
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
I5 már jó. Legtöbben olyat használnak. 660-ast is rákötötted? Annak az eredményét össze lehetne vetni az én linkemmel is referenciának. Így látod mennyit jelentene a proci különbség.
Sandy-knek meg már egészen reális ára is lehet most, hogy "újabb generációt öregedett". Akkuidőt amúgy nem nyomja ám le az i7 se. Valahova viszem legtöbbet amúgy is idle van ahol nagy különbség nincs, ha meg valamit tekerni kell, akkor annyival hamarabb is végez, mint amennyivel többet eszik. Ami azt illeti nem is a 8 szál miatt jobb, mert ez a HT -bárki bármit mond- még mindig nem az igazi.
Konkrétan kimértem, hogy nálam a win7 64bit friss telepítés után gyorsabban bootol 4 szálon (HT off), mint HT-s 8-on. Először hitetlenkedtem, aztán megkérdeztem win7 topicban és a valóság valahol az, hogy igazából csak azért nem javasolják mindenhol kikapcsolni, mert alapvetően "annyira nem szar már". 1-2 többszálra írt program komolyan is profitálhat belőle, ha éppen az kerül a gépre és ha már kifizette a felárat a user, akkor miért ne használná? Szóval az egyezményes vélemény az, hogy HT-ON ajánlott. A valóság azonban az, hogy a HT még mindig rontja az adott mag 1 szálon leadott maximális teljesítményét. A két szál meg már kevéske legtöbb esetben, így gaming meg általános app-ok alá a legerősebb felállás a quad ht nélkül jelenleg. A'la i5-2500K asztalinál.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Modding és elektronikai kérdések
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest