Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caponee
csendes tag
GTX 650..Próbáltam már mindent az elindítás során ,de csak nem akar bekapcsolni..Azt is csináltam hogy f8-al megállítottam a rendszer betöltést bedugtam a kártyát,de akkor sem megy..Úgy van megcsinálva a kártya, hogy mikor indítom a noteszt akkor automatikusan kapcsolja be a külső vga-t. Fura mikor elindul a gép az eszközkezelőben később érkezik meg a gtx650 a listában..nem indul az op rendszerrel eggyütt a vga ez gyanús.van valami setup software ,de ahogy néztem 25 dodo azzal menne azhiszem ,érdemes azt megvenni vagy nincs meg valakinek
?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- GIGABYTE RX 5500 XT GAMING OC 4GB Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
?