Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
netQkaC
csendes tag
Én is vettem egy 633-as cel. procit, amelyik kozmált gépből volt kikapva, de működött. A gépnek amit összeraktam minden alkatrésze működött, külön-külön. De mikor összeraktam, valahogy nem akart bekapcsolni a monitor. Pár ki-be kapcsolgatás után már elhalt minden, azaz be se kapcsolt. Ez mitől lehet? Meg tudja mondani valaki?
-
zsolt501
nagyúr
Talán de nem biztos ahogy ítrad elég sokminden elszált szóval elég nagy volt a túlterhelés mindenesetre meglehet próbálni 1 másik deszkában ha elindul szerencséd van. Ja a másik gépnek nem lessz baja.
[Szerkesztve] -
kferko
csendes tag
Helló!
Van itthon nekem egy intel Celeron Socket370-es procim, ami egy szerencsétlenül járt gépben volt. A tápegység miatt az alaplap, hdd, vga és hangkártya és cd kiégett, a memória és a hálókártya megmaradt hibátlanul. Az lenne a kérdésem, hogy ebben a gépben lévő processzor túlélhette-e az égést? (A proci Slot-1 es átalakítóban volt, és nem látszik rajta semmilyen égésnyom). Illetve ha kipróbálom egy Socket370-es gépben akkor annak a gépnek lesz valami baja?
Köszi:
kferko
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest