Aktív témák
-
Bass
addikt
Az eminyé is ezt csinálja egy BTC 5 gombos optikai egér egyszer csak beindul de mint az állat körbe körbe a képernyön,megy oda vissza úgy egy 15cm-es részen(win98 SE,de lett már xp alatt is próbálva de ott is baszakszik)de már egész jól megszoktam és már nemigazán zavar.
-
h4ndsp1k3n
tag
Én minden ilyen problémát kiküszöbülendő, csak Logitech perifériákat veszek... igaz nem a legolcsóbb, de nagyon király... Minőségben és feature-ben is
-
csak annyit, hogy nekem az A4TECH patkányom istenkirály.
soha semmi baja nem volt.nem parkinzon- kóros, nem szarnak be a gombjai ,.
elemet kb 2havonta veszek bele. persze a legolcsobbat, 40 ft-ért darabját. csak az a hátránya, hogy nincsen ugy kialakitva, hogy aksikat tudjom tölteni, ha nem használom. -
válasz
Warlock_42 #66 üzenetére
a cashfiestahoz kellene. már régen egyszer elkezdtem, de minidig kiakadt a XP. tőle.
mostvasárnap ismét rátaláltam erre a progira, és már szerencsére müködik rendesen /kopkopkp/.
csak az a bajom, hogy mire összejön az 50 /vagy mennyi/ dolcsi, addig többe fog kerülni az egerembe az elemek ára..........!!!!!!!!!
:(((((( -
Phoenix
csendes tag
A4 Tech egereknél típushiba, hogy az érzékelők összevissza vannak bedobálva az egérbe (erre-arra ferde, vagy akár két tengelye körül elcsavarva). Ha ki van egyenesítve, akkor sokszor megjavul.
-
Warlock_42
senior tag
:)) Nekem nincs de láttam valahol. Keresd így, hogy ilyen pénzcsinálós oldalhoz kell....
A4Tech Wop35 néha nekem is be szokott rezegni. Ilyenkor folyamatosan világít full fényerővel, tehát úgy veszi mintha mozgatnám. Vszínűleg éppen nem bír egy neki fix pontot találni a padon. -
basszus az én h.sz,-eimet senki sem látja??
-
Hatamoto
tag
Bocs, nem akarok okvetetlenkedni, de egy gagyi optikai egér 3e-be kerül és még ennyiért is ezerszer jobb a görgős retkeknél. Úgyhogy ''ezúton javaslom a görgős egerek teljes elpusztítását''... :U
-
de tényleg! valaki küldjön már egy ilyen progit!
-
fifi2
csendes tag
Nekem a kurzor mászkál, meg a joystick (gameport az alaplapon) (hangkártyán nem), meg az egyik CD időnként hatalmasat reccsen. Következtetésem: hamarost alaplapcsere.
-
na akkor már én is leirom . nekem egy rádios-görögös A4TECH-em van. állandóna csupa retek a görgő mellett a két tengely, két naponta tisztitom, de még soha nem ugrált!!!!!!!!!!!!!
sajnos......:(( :O -
Apika
addikt
Nálam akkor fordult elő ilyen, amikor koszos volt az egér görgője. Tisztítás után megszűnt a probléma. (Lehet, hogy nem ez a gond, de talán valakinek segíthet...)
-
tehát valoszínűsíthetem azt a tényt, hogy nem létezik ilyen program.
kár mert nem lett volna rossz...
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ -
Panther
HÁZIGAZDA
Hát az én egerem nem mozog magától. Próbálná csak meg, olyat kapna hogy a másodikat a parketta adná :)
-
Maso
csendes tag
Nah, optikai egérnél kis szőrszál, hajszál, porszem stb. szokta megtáncoltatni nálam az egeret, golyós egérnél pedig akkor csinált ilyet, amikor már akkora csimbókokban lógott benne a kosz, hogy bezavart az érzékelők elé görgetés közben. Tisztítsd ki az egeret, hátha segít...
-
légy szííííííí' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hi all!!
nekem az problémámm - ellentétben veletek -,hogy szeretnék egy egér mozgató progit.!!!
valami olyasmi kéne ami pl.: megadott tartományban mozgatja az egeret.
de ugy, hoyg a programok azt higgyék én mozgatom.
nem kell, hogy klikkeljen csak mozogjon rgy adott képernyő tartományfölött.
ha van ilyen , és valaki mond egy linket vagy elküldi, akkor megmondom mire kell.
u.i.: és ez egy komoly probléma.
:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD -
zmedve
csendes tag
Nekem is szokott magatol mozogni az eger...
Folyton a Windows konyvtaramat huzna bele
a Lomtarba. :DD
A poent felreteve, eddig Linux alatt sose
volt ilyen gond, akar gorgos, akar optikai,
akar soros, akar PS/2-es volt az eger... -
Dr.Momo
tag
Nekem a maxxtro opto egerem csinál olyan érdekes dolgot, hogy a kulzor elkezd oszcillálni csak úgy magádól. Aztán megmozgatom, akkor abbahagyja és egy kis idő múlva megint. Érdekes dolog, lehet, hogy az asztallap miatt...
-
aneda
senior tag
Sziasztok!
Nekem is csinált ilyen kurzormozgatást+''kattingatást'' a gépem,nekem A4tech KBS-2548RPH rádiós bill.+optikai egér van.
Érdekes,hogy a szett vevője azt jelzi ilyenkor hogy mozgatom az egeret,de akkor is ha pl. az egérben és a billentyűben nincs is elem!!!
Szerintem valami jópofa kis vírus lehet,bár a NAV nem jelez semmit(bár a múltkor volt valami klez nyavalya).
Ezen esetek után átkapcsoltam a bill. + egeret is ugyanarra a csatornára,kíváncsi vagyok csinálja -e majd ezt a vicces kis tünetet.(bár azt sem tudom egyáltalán hogy kell lennie a csatornáknak)
Ja a tünet akkor jelentkezik,ha az egeret nem használom,lecsökkenti az optika a fényerőt (elmegy aludni),ha megmozdítom újra az én kezemben van az írányítás. -
micro
addikt
Úgy tűnik meggyógyítottam az egyik csibészt...
Szétszedtem, lehuztam belul a csatlakozót a tűs érintkezőről, hogy kizátjam a kábelhiba, és szigetelés hiánya problémák esélyét. Tehát a kábel lógótt ki a PC-ből égér lehúzva. Mozgattam a kábelt, semmi... meg se mozdult a mutató.
EMC Teszt: :))
Szerintem ez szériahiba ennél a típusnál (A4tech 3D mouse SWW-37), mert 3-ból 3 rossz volt. :DDD
Kösz a sok ötletet.
:DD
muuu -
micro
addikt
Az átalakító nem segített :DD :D
-
micro
addikt
Nem optikai, hanem golyósak az egérkék. :))
Megyek és megkeresem a ps/2 soros átalakítót.
Hátha... -
tocsa
senior tag
-
Lez
csendes tag
muuu, szerintem vidd be egy állatkereskedésbe. Sokat érhet. :)
-
ArchElf
addikt
IntelliMouse 1.3A
Dell
by Microsoft
detto
:(
AE -
HEBI
senior tag
Ha optikai egér akkar megértem, túl egyszerű neki a kép és kombinál a szoftvere, talán egy színesebb egérpad segíthet.
-
BEE
addikt
Bazzzzeeeee!!!!!
Az elejét olvasva azt hittem hogy tényleg az egér mászkál!
Aztán leesett hogy csak a kurzor! Pedig hirtelen mekkorát gondolkoztam
hogy mitől van ez!
Kérhetnék egy kicsit szabatosabb fogalmazást!
BEE -
LukE
veterán
A4Tech WOP-35 dettó, időnként elkezd rángatózni a kurzor. Ha megmozdítom, akkor utánna minden OK.
-
Vaze
őstag
jeszus ilyenrolsem hallotam meg:O
-
Dalai Láma
őstag
Nekem is produkált ilyet microsoft egér mellett. Tök véletlenszerűen jön elő ez a tünet, de nem is tart sokáig. Furcsa, hogy eddig senki nem tud rá megoldást, vagy magyarázatot, pedig nem egyedi az eset.
Logitech egeremnél nekem is néha felcserélődnek a gombjaim, és ez kellemetlenségeket okoz. De sztem nálam nem az egér, hanem a win hibája ez, és egy alt+control kombó 4-5x-i használata orvosolja a problémát. -
Bagoly
senior tag
Na ez nálam is rejtély volt egy időben....de megoldódott...
:DDD;]
Na jó nem húzlak tovább.....nálam a sz@r táp miatt volt. Amikor töltött (értsd winyó dolgozik) és nem mozgattam az egeret önálló életre kellt. Nem tudom mi módon voltak egymásra befolyással, de tápcsere után nem jelentkezett a gond.
(szerencsére a céges gépemnél volt. Mit össze kutattan pedig kémprogram után ;]) -
Cane
őstag
Nekem is volt ilyen, de ez csak usb-s egereknél jött nálam elő.
-
Male
nagyúr
Esetleg szar a vezetéke. (lehet, hogy az egész sorozaté rossz, amiből vettetek).
Nekem a Genius egerem mozgott magától, és annak a vezetékében szakadt el az egyik szál. Az A4 Tech egerem is csinált ilyeneket, ráadásul időnként egyszerűen megállt, nem reagált a mozgatásra, viszont a görgővel a kurzort lehetett mozgatni. Ebben is a vezeték volt megsérülve (kivágtam egy darabot a vezetékéből, és azóta teljesen jó -> mit szenvedtem, amíg a 6 eret összekötögettem + az árnyákolást megcsináltam -> lehet, hogy ezt az árnyékolást felejtették ki abból a sorozatból, amit vettetek, és azért mozog magától) -
zsborbas
aktív tag
Nekem a Dell géphez kapott Microsoft Intellimouse 1.3 ps/2 egerem csinálja ugyanezt. Balra szokott elindulni, és a képernyő széli koppig megy, ott megáll. És ilyenből van még vagy 40 db a cégnél, most jöttek. Kicsit röhejes a dolog. ELőször rohadtul meglepődtem, rendszergazda létemre. Már már azon gondolkodtam, hogy esetleg valamelyik kolléga megtréfált egy távvezérlő progival, de mikor náluk is jelentekezett az előbb leírt furcsaság, elvetettem ezt a feltevést. Azóta is csinálja folyamatosan, hiába cserélek akármilyen drivereket alatta. :(
-
violin98
tag
Esteleg a túlvilág próbálja felvenni veletek a kapcsolatot???
:DD -
bélanéni
őstag
muuu, van egy jó ötletem: add el, és vegyél valami jót! :) jó, csak poén volt, de erre már nem lehet mit mondani, ez úgy szar ahogy van. már bocs
-
micro
addikt
Azt melfelejtettem leírni, hogy akkor is mozog, ha éppen hasznalom, es az ami nagyon igegesít. :))
És még annyit, hogy mindezt csak függőlegesen csinálja az összes. -
bélanéni
őstag
nekem is szokott a Microsoft egerem. nem tudom mitől van, de idegesítő annyi szent. viszont ha elkezdem mozgatni, onnantól szót fogad.
-
JaniS
senior tag
OFF
Cica nincs a közelben?
ON -
VÁMpír
aktív tag
OFF: nekem meg azt csinálja a Logitech egerem, hogy néha keveri a bal és jobb klikket (egy erősebb klikk és helyrerázódik).
-
micro
addikt
Szisztok!
Olyat láttatok-e már hogy egy egér csak ugy magától elinduljon. Hozzá sem és semmi/senki és elindul vagy fel vagy le.
A munkahelyemen van ez a szitu.
Vettünk 4 db A4 tech görgös 3D egeret es mindegyik ezt csinálja.
Töltöttem már le friss drivert hozza, detto ugyanaz történik.
Mi lehet ennek az oka, vagy legalább azt írja meg valaki, hogy lehetne ezt a jelenséget mellőzni.
Köszi: muuu
Aktív témák
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest