Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Hát már hogyne szórakoztatna a győzelmi sorozat? Nem hinném hogy a Man. City unja a szezont mert szarrá ver mindenkit.
De azt maguknak köszönhetik. Ha sorozatban mindenkinél jobb vagyok, az igen is szórakoztat és játékban tart. De ha egy script miatt nyerek vagy éppen vesztek, akkor az így is-úgy is demotiváló.
Ugyanúgy kihívást jelent minden egyes mérkőzés attól függetlenül, hogy mondjuk megnyerem mindet. Lehet félre értettél, vagy nem tudom.A lényeg azon van amit én magam teszek bele. Ha én rontok el valamit és azon megy el egy meccs, akkor magamat okolom, de az, hogy napokig, hetekig izgalmas meccseken nyerem a meccsek 80%-át, majd zsinóron jönnek a bukták… Ezt nehéz nem a manipuláció számlájára írnom.

A legszomorúbb az, hogy már alig várom hogy holnap nyithassak egy World Wide Legendet, hátha kiesik Bergkamp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azt maguknak köszönhetik. Ha sorozatban mindenkinél jobb vagyok, az igen is szórakoztat és játékban tart. De ha egy script miatt nyerek vagy éppen vesztek, akkor az így is-úgy is demotiváló.