Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cambi
tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Én meg pont, hogy csak a ligát nyomom, az eventseknek semmi értelmük tulajdonképpen. Szerintem már senkinek nincs szüksége GP-re vagy training cuccokra, coin még ok, de most is van 800, aztán max. MU legendákra próbálnék rá, senki másra.
VIszont a ligában legalább jó kihívás feljlutni a DIV1-be, legalábbis most ezt a célt tűztem ki magam elé. PC-n anno full magyar csapattal sikerült, de most PS5-n jóval nehezebb dolgom van, kénytelen voltam egy mostani MU + legendás csapatos is összerakni. 3 meccsből kettőt meg kellene nyerni, és meg lenne a DIV 2 veük.
Én sima 442-t játszok Marco Rossival, mivel a long ballt tudja a legjobban, így azt.
Persze a játékstílusom legkévésbé a hosszú labdákra fókuszál, így általában 55-60%-ban nálam van a bogyó szerencsére.
Sose szerettem az ilyen 433 OP gyors kontra taktikákat, vagy hogy az egyik szélsővédő legyen CB meg a sok marhaságot amik csak még jobban szétcseszik ezt a játékot. Egyik nap srác 4-1-5-t játszott ellenem az első perctől és alig tudtam megverni.
Vagy amikor 3 ST egymás seggében, és akkor a gyors egyérintő meg kiugratás spam végig 90 percen át nagyon le tud fárasztani.
Pici elégtétel valahol, hogy sima 442-vel két CM-mel középpen tudok nyerni egy "noname" managerrel. DIV1-ben még mókásabb lenne újra csak a magyarokkal játszani, mégha mindenki meg is verne akkor már nem is érdekelne az eredmény, csak a fun.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze a játékstílusom legkévésbé a hosszú labdákra fókuszál, így általában 55-60%-ban nálam van a bogyó szerencsére.
Vagy amikor 3 ST egymás seggében, és akkor a gyors egyérintő meg kiugratás spam végig 90 percen át nagyon le tud fárasztani.