Hirdetés
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
nem hinném hogy drágább lett, csak biztos változott a rendszer és csak szervizdíjjal együtt tudják odaadni, bár ez hihetetlen számomra, hogy nem lehet megoldani hogy elpostáz 990FT-ért egy 3e Ft-os billentyűzetet( magánszemélyként).
még régebben leírtam püben mi történt.
-
tomyoy
senior tag
kaptam választ...8e +futár ha elküldöm és ők kicserélik , ha én akarom kicserélni akkor is 8e a bill, mert ők szervízköltséggel tudnak csak elszámolni vele

-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
írtam egy hete az asus supportnak a billentyűzet csere miatt...neked mikorra írtak vissza (asus@cirma.hu)?
-
tomyoy
senior tag
szép

hasonlót csináltam én is, szintén noti, d-subra monitor, és vakon beállít.....nem 5 perces móka
bár volt annyi szerencsém, hogy régebben be volt állítva a kiterjesztett asztal....(#3559) fcseh: annak a monitornak is van felbontása, ami független.....( a külső d-subra van csatlakoztatva és átállítva elsődleges megjelenítőként)
-
tomyoy
senior tag
közel 9 hónap utána beadta a kulcsot a vinyó a gépben, szerintem megfőtt, kattog csak, win már nem megy rá, ha fel is megy, megint kattog és kiakad a win....
telepités közben kiirja: write failure stb sector error stb...ezidő alatt kb 1 hetet ha ált a gép, 24ben ment végig, meg ágyban asztalon stb, lehet kicsit sok volt neki a hő.
hát e van
-
tomyoy
senior tag
válasz
balpeter04
üzenetére
simán fut 2000en nálam, fölötte már fagyogat, egyébként alapon használom, csak kipróbáltam.
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
én nem hallottam és nem is olvastam bármifajta megibásodásról. még mindig nb1es.
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Cserélni akarsz?

neked 100%os az akksid? közel egyszerre vettük. jah és közel egyszerre is tettük tönkre a billentyűt

-
tomyoy
senior tag
xp....
régebben csak filmnézéskor "kapcsolt" be a ventillátor, egyébként 45 fokon volt stabilan.
és lám ahogy újraindítottam a gépet szépen megy a ventillátor, eddig megse mukkant, kellett neki 1 restart, most 55fokon van, mondjuk 24 fok van bent+az ágyban van. akkor már több mint 7 napja 80 fok környékén ment, azóta nem volt kikapcsolva. non-stop megy a gép

everest log:
első rendszerindítás: 2010.01.15
összes üzemidő: 47nap 7 óra
összes üzemszünet: 14 nap 12 óra
rendszer újraindítás: 35egyébként az akksim 95% ot mutat teljesen feltöltve
most direkt ki is vettem belőle és CSAK AC-ról működtetem...5 hónapos a gép, mondjuk tényleg állandóan megy, de csak AC-ról, kb 2x vagy 3x volt lemerítve, akksiról is kb 5x volt összesen működtetve... -
tomyoy
senior tag
nemrég frissült a bios, azóta nem hallottam a ventillátort hogy süvítene...megnéztem everestet:
cpu:72C
cpu dióda: 84C
fujitsu vinyó:41Cventillátor: 3935 rpm( 0%) - de ez van kiirva mindig..
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
csak nem jó
néha ok néha nem, van hogy beragad az űűűűű vagy a kurzor .....felidegesitett, mindjárt kikötöm... -
tomyoy
senior tag
kezdenek megjavulni a gombok
fele már jó -
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
mikor kipróbáltad legelőször a billentyűt akkor teljesen vége volt vagy valami működött?csak mert nekem egyik bill sem működik...
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
köszönöm szépen!
sikerült a müvelet, de a bill. teljesen ko!
-
tomyoy
senior tag
üdv! valaki szedett már szét teljesen 1005-öt? sajnos ráborítottam valamit és szét kell szednem darabokra! előre is köszi!
-
tomyoy
senior tag
ma megforditottam a gépet és láttam, hogy az alján az xp matrica kezd leválni meg már enyhén meg van kopva
számít ez valamit? vagy mentsem le róla az adatokat?...miért nem tudták pl az akksi alá bettenni azt a matricát

-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
értem
....hátha összejön kopp kopp
jano: utorrent, msn: 4-5-6%, minden más kilőve( az összes asus cucc stb)
sima böngészésnél szinte semmi terhelés, de flashnél szépen betud lassulni, asszony farmville meg coffeworld-özik a facebookon és 60 % os terhelés van folyamatosan, úgy hogy csak megvan nyitva....meg a venti is süvit
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
"jobb " lett 2gigával?
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
ej most olvasom mi történt...

akkor gondolom nem tudsz mondani tapasztalatot a 2Gb os memóriáról...?!
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
kíváncsi leszek a változásra, addig nyomkodd szanaszéjjel hogy tudj véleményt mondani mennyivel lett jobb 2GB-al...

-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
az alatt van a memória.....a "mellette" levő szelőző rács mögött a vinyó....és igen szét kell szedni, de nem jöttem rá hogy kell

-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Én is alaból így tettem, belőttem 20Gb ra az xpnek a többit meg adatnak.....de újrarakás után visszaállitotta, egyébként Partition Magic nevű programokkal xp alól belehet lőni a méreteket, tehát nem para....
GRAT

-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
igen van rajta xp sp3! aljára van ragasztva az xp matrica( telepítőkód, stb), kapsz hozzá 1 dvd-t amin fent van a telepítő, ami egyébként már tartalmazza az összes drivert, tehát berakod egy usb-s dvd-be elinditja magától, szépen fölrakja( driverek, asus eee progik) és hozzá sem kell nyulni....nagyon ügyesen meg van oldva....
annyi gáz van a dologgal, hogy gyárilag 2é(75GB-75GB) van szedve a vinyó egyenlő arányban, és hiába csinálod meg ahogy tetszik, ez a telepítő alapból 2é szedi....de ez legyen a legkevesebb, van rá progi...
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
nekem állandó jelleggel ac-n van.... és olyankor mivan....???

redstar16: mi ez a téma?(overclock?) én is kérdeztem már, hogy elfogadja e a 2gbos modult....vagyis hogy lenne e érdemi változás....
-
tomyoy
senior tag
válasz
kisninja
üzenetére
hát van 3 energitakarékos mód low on leveszi 600MHz re az órajelet,csak letöltéshez jó, böngészésre aztmondom hogy fogjuk rá...medium 800MHz ...ez már jó youtubehoz és böngészéshez is, high 1680MHz filmezni kötelező, böngészéshez jó ( bár nagyon flash tartalmú cucc az szaggat rendesen)stb ....képet lehetetlen szerkeszteni rajta( normálisabb méretűt)....akkuidő az nagyon jó mind3 módban....~6óra bár még teszt szerüen nem mértem
-
tomyoy
senior tag
válasz
Andris_2
üzenetére
blk076x= M verzió
runner: bocs nem személyeskedésnek szántam
amúgy nagyon el van találva az anyaghasználat, kemény müanyag, nem nyiklik nyaklik, egyedül a zsanér rész "gyengébb" de össze vissza korrekt, előző notimhoz képest nem ropog...jah és a touchpad az nagyon bejövős, hogy "rejtett"...nincs kerete...
-
tomyoy
senior tag
és hogy kell e bluetooth?! amúgy annyit megérnek ezek a "pluszok" a későbbi eladást tekintve...amúgy megnéztem mindkét kijelzőt és a "kitérdekel "kategóriába esett nálam...
kérdés: elfogadja a 2Gbos memória modult? és lenne valami értelme, érdemi változás akár egy hajszálnyi is?
-
tomyoy
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
hát én igazábol sosem értettem ezt a kérdést mármint hogy minek teszik föl, vagy hogy 1 tesztben minek emelik ki anniyra a szövegből...zsanér zsanér....egyben van, stabil, teszi a dolgát, hamarabb fog a kijelző keret letörni a zsanérról, mint hogy a zsanér szétmenjen....( ezt komolyan mondom) elég gyér a zsanérfül és a kijelző keret csatlakozás egy erősebb "túl"nyitás és reccsen...de hát valahol spórolni kellett...
tegnap újraraktam rajta az xp-t...csak be kell rakni egy külső dvdbe a dvdjét és már szépen rakja is föl, használatra készen, viszont az nem tetszik hogy automatán ketté szedi a vinyót...
-
tomyoy
senior tag
boldog tulaja lettem egy 1005Ha-M nek, 1 hét utánni vélemény: egyszerüen tökéletes, dizájnban veri az összes társát...halk(szinte néma), teljesítményre nincs panasz bár néha ha flash van a lapon akkor be be szaggat, de ez a legkevesebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár volt annyi szerencsém, hogy régebben be volt állítva a kiterjesztett asztal....