Új hozzászólás Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Én is most fogok újjítani, és pont ezt a lapot nétrem ki én is.Szóval akkor nem vagyok egedül
nforce 2 ultra chipset mindenképp csábító..
-
thaler2
senior tag
Én is most fogok újjítani, és pont ezt a lapot nétrem ki én is.Szóval akkor nem vagyok egedül
nforce 2 ultra chipset mindenképp csábító..
-
Jordy
csendes tag
oksa bye nah varom tovabbra is a velemenyeket hozzaszolasokat erdmenyeket leginkabb
-
Zotya84
őstag
na ezt nem tudtam; ha lehet 400on hajtani akkor nyert ügyed van, és erős gépet sikerülhet összeraknod... mondom, a pqi ramokat egyáltalán nem ismerem; a lannnal meg a hangkarival azt csinálsz amit te akarsz...
bár sztem előbb próbáld ki őket...
na én majd csak de. fogok a következőre válaszolni, ha még kell vmirejo8
[Szerkesztve] -
Jordy
csendes tag
Lehet 400 mhz hajtani hisz barton magon epul fel a procko
samsung ramjaim voltak mar de arra csak 1 evet vallal a nagyker a pqi-ik viszont megbizhatobbak es ugyebar ott az elettartam garancia
jo teny az is hogy nem lasitja be a lan de en inkabb maradok a biztosban es letiltom a lant meg az integralt hangkartyat
mar kivancsi vagyok mit tudhat ez a lapka valoszinuleg meg a heten megveszem
far cryban mondjuk megneznem mennyit donget a lapka -
Zotya84
őstag
Az ára nagyon jó, A PQI RAMokat nem ismerem, de javaslat, ami még olcsó is: Samsung modulok, (áltCL2,5), de kicsit drágábban már CL2eshez is hozzájutni - bár most fogok venni a közeljövőben egy TwinMOS DualChanell Kit-et (1024MiB, CL2,5 - de nekem elég)
A procit nem ismerem, most cseréltem 2400+ról 2500+ra, amit 3200+on hajtok, a Sempront sztem nem fogod tudni 400MHzen meghajtani - de biztos van aki többet tud mondani erről. Az én NF7S2G-m is ezen chipsetes, csak nem MCP déli híddal, és nagyon meg vagyok vele elégedve, úh sztem a chipsettel nem lesz gondod. Az 1GiB RAM meg biztos segít. -
klepto
addikt
Ne röhögtess már!
Ennyi pénzért én már nosztalgiából is megvenném, nekem is a második aMD-m alatt az első lapom ECS volt!
Szerintem 8k-ért 1-2 hónaposan röhögve, de egy év múlva 6k-ért is könnyedén el tudod adni, ah mégsem válik be!
Vedd meg, annyival nem lasabb a többinél, mint amennyivel olcsóbb...
És még valami, amit nem illik elfelejteni: az ECS a világ egyik legnagyobb alaplapgyártója (egyes infók szerint a 2-ik, és az első az Asus)!
[Szerkesztve] -
Jordy
csendes tag
igen lanos verziot veszem meg de mondjuk a lan nem annyira fontos mert ugyis rakok bele lan kartyat gepgyorsitas szempontjabol mert az iylen integralt cuccok nagyon belassitjak neha a lapkat
A sata az nekem mondjuk nem lenyeg maradok meg az ata-nal
Batyam pl most akar venni nforce4 ultrat es nem talal sehol olyan lapkat amin lenne normalis serial ata 2 port
Nagy a valasztek es csak hosszas korulnezes utan szabad megvenni a az arut -
Jordy
csendes tag
Igen tudom en 7900 ft veszem meg ramirisbol nagyker aron
ha mar itt tartunk akkor az araknal pqi ramokkal hogy alltok?
Mi a velemenyetek rola?
2×512 mb szeretnek bele venni (az elettartam garancia nagyon csabito)
a processzor pedig egy 3000mhz sempron socket a foglalatu 512 kb l2 gyorsitotarral szinte megegyezik a barton magos amdkel
En ugy gondolo ennyi penzert egy ilyen lapkat erdemes megvenni!
Tudom hogy mar lassan 3 eve forgalomban van de az egyik legjobban eltalalt alaplap(chipkeszletre gondolok)
Eredemeny szempontjabol lattam egy oldalt de mar kisse regi volt a cikk
Szerintem egy half life 2 9800proval full grafon elkell hogy induljon rajta
remelem 1 gb ram segit -
Zotya84
őstag
Csak annyit még:
1. ami nem tetszik benne így utólag: nincs kivezetve a SATA rajta, így nem használható - bár ennyiért nem is várható el.
2. Ha tudod mindenképp a LANos verziót vedd meg, mert a nf2u chipset a tapasztalataim alapján nagyon jól kezelei az integrált hálókártyákat... -
Jordy
csendes tag
Dual modban hajtom az epox-ot 2×256mb geil ultra ramokkal
Ecs meg nem allt modomban kiprobalni de haveromnal lattam egy vias chipkeszletut(1800 mhz athlon xp) es tomoritesben meg lemezkezelesben kb olyan szinten mentek mint egy nforce 2 (2500mhz barton amd) -
Zotya84
őstag
Egyetértek Klepto hozzászólásával.
Az ősszel én is ilyen lapot akartam venni, mert már volt egy ECS mobom előtte (K7S5A), és nagyon megbízhatónak bizonyult, bár tényleg nem tuningbajnok. Én leginkább a 400as FSB, meg a nForce2 Ultra 400 chipset, ami sokat dobott rajta; most egy NF-7 S2G (sztén ez a chipset van rajta) lapom van, de csak azért mert amikor az ECS-t meg akartam venni a Bl**Fishnél, épp egyik pesti boltjukban sem volt (pedig Győrből képes voltam csak emiatt Pestre menni). Bosszantott is amikor a 10000Ftos alaplap helyett vehettem egy 18000 forintosat - ami hála égnem jól megy.
Mivel tudja a DDR400 DualChannell-t, ami ugye nem árt, én biztos ezt venném most is, ha olcsó és jó lapot akarok venni.
Bővebb info: Bővebben: link -
Jordy
csendes tag
Igen ezt en is tudom hogy ár/érték szempontjából ez a legjobb!
Nezegettem teszteket epox 8rda3i-vel versenyez.
Hozzateszem testveremnek is ilyenje van es semmi gaz nincs vele csak az a baj hogy ez a lapka majdnem duplaja az ecs-nek. Most nem fogom a dupláját kifizetni érte, hogy ugyan azt a teljesítményt visszakapjam!
Ha azt nezzuk ugyanaz a lapkakeszlet van rajta
Várom a teszteredmenyeket -
klepto
addikt
Szerintem az árához képest jó!
Én ezt az ECS lapot nem ismerem, de a márkát igen: nem tuningbajnok, nem sebességbajnok, de ár/érték arányban verhetetlen és baromi megbízható!
Valahol középtájon lehet sebbességileg szerintem
Mindenesetre egy teszteredményre én is kíváncsi lennék
[Szerkesztve] -
Jordy
csendes tag
Hali!
Most szeretnék venni egy új alaplapot tudom, hogy már újabb és újabb alaplapok vannak kint piacon (pl: nforce 3,4).
Nah de térjünk a lényegre
Kinek van ilyen tipusú alaplapja? és ha van mennyire stabil, húzható? 3dmarks 2001, 2003, 2005 eredményt ha lehet irjatok hozzá.
Köszike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged