- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
na ezt nem tudtam; ha lehet 400on hajtani akkor nyert ügyed van, és erős gépet sikerülhet összeraknod... mondom, a pqi ramokat egyáltalán nem ismerem; a lannnal meg a hangkarival azt csinálsz amit te akarsz...
bár sztem előbb próbáld ki őket...
na én majd csak de. fogok a következőre válaszolni, ha még kell vmirejo8
[Szerkesztve] -
Zotya84
őstag
Az ára nagyon jó, A PQI RAMokat nem ismerem, de javaslat, ami még olcsó is: Samsung modulok, (áltCL2,5), de kicsit drágábban már CL2eshez is hozzájutni - bár most fogok venni a közeljövőben egy TwinMOS DualChanell Kit-et (1024MiB, CL2,5 - de nekem elég)
A procit nem ismerem, most cseréltem 2400+ról 2500+ra, amit 3200+on hajtok, a Sempront sztem nem fogod tudni 400MHzen meghajtani - de biztos van aki többet tud mondani erről. Az én NF7S2G-m is ezen chipsetes, csak nem MCP déli híddal, és nagyon meg vagyok vele elégedve, úh sztem a chipsettel nem lesz gondod. Az 1GiB RAM meg biztos segít. -
Zotya84
őstag
Csak annyit még:
1. ami nem tetszik benne így utólag: nincs kivezetve a SATA rajta, így nem használható - bár ennyiért nem is várható el.
2. Ha tudod mindenképp a LANos verziót vedd meg, mert a nf2u chipset a tapasztalataim alapján nagyon jól kezelei az integrált hálókártyákat... -
Zotya84
őstag
Egyetértek Klepto hozzászólásával.
Az ősszel én is ilyen lapot akartam venni, mert már volt egy ECS mobom előtte (K7S5A), és nagyon megbízhatónak bizonyult, bár tényleg nem tuningbajnok. Én leginkább a 400as FSB, meg a nForce2 Ultra 400 chipset, ami sokat dobott rajta; most egy NF-7 S2G (sztén ez a chipset van rajta) lapom van, de csak azért mert amikor az ECS-t meg akartam venni a Bl**Fishnél, épp egyik pesti boltjukban sem volt (pedig Győrből képes voltam csak emiatt Pestre menni). Bosszantott is amikor a 10000Ftos alaplap helyett vehettem egy 18000 forintosat - ami hála égnem jól megy.
Mivel tudja a DDR400 DualChannell-t, ami ugye nem árt, én biztos ezt venném most is, ha olcsó és jó lapot akarok venni.
Bővebb info: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest