Hirdetés
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ugyanezt mondtam, és Erdélyi pontosan ezért nem ment bele, meg a szélén ülő faszi, ilyenre nem lehet alapozni, meg komoly céget építeni hogy ''majd a fiaim segítenek délután +hétvégén''.
Elhiszem hogy eggyütt jártatok, de akkor is nagy beszólás volt amikor azt mondt a srácnak hogy nálunk a csajok csak rise of nationsöznek nem fpseznek
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Szerintem az öreg pont azért kapta meg a 12 milláját, mert megsajnálták. Vagy tisztelték, hogy feltette erre az egész életét. (bár lehet, hogy egyik szó se a megfelelő.) Nem vagyok ismerős semmilyen formában a repülőgépgyártásban, meg az eladásban, de ha mondjuk beindulna és több megrendelés lesz teszemfel, mint amennyit az emberünk le tud gyártani, akkor mivan? Megmondják, hogy Józsibácsi (vagy tudom is én hogy hívták), mától napi 1 órát alszik a többiben szerel?

E-sportos gyerek meg abszolút no comment.... Így nem lehet bemenni. Ennyi erővel én is kérhetnék autópálya építésére pénzt, mert láttam már, hogyan aszfaltoznak...
Kutyamosón meg én egy jót nevettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest