Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Fuu nekem annyira nem ok ez a játék hogy nehéz szavakba önteni.
Rivalsban div6-ban napközben olyan késleltetett (delayes) hogy képtelenség a támadókra reagálni, úgy kocognak el mellettem mintha egy bronz csapat ellen játszanának. Az elmult 4-5 meccsen 5 gólokat kaptam rendre.
Persze nem vagyok a streamerek szintjén de béna sem. Érzem hogy laggos a játék és nem reszponzív. És nem csak é vagyok ezzel igy, tele ilyennel az EA foruma.A másik hogy nekem nagyon nem jön be hogy az L1 R1 totyogással cselezgetnek és váltanak irányt és mindenki vágja hogy kell használni. Hihetetlen.
Plusz poén hogy 83as csapattal squad battleben 88as csapat ellen world class szinten esélyem sincs mert ott is érzem a laggot vagy ilyesmit. Lehet hogy így balanszol a játék hogy lassítja a csapatomat, rontja a sebességet, passzt, lövést mindent. Kb játszhatatlan ez is.Annyira felbasz hogy már a magánéletemre is rossz hatással van így le kellene tegyem valahogy ezt a szart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94