Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
bubuska10 #7580 üzenetére
Erre tippeltem volna én is látatlanból [link] Viszont mivel csak career módot kaptam válaszként, elsőként a playerrel próbálkoztam, de ez nem jött be. Ma megnézem akkor a manager módot, de félek, hogy ebben is mókolni kell mindenfélével, amit én nem szeretnék
Nagyon leegyszerűsítve én tényleg csak meccseket szeretnék játszani, nyilván annyi kitétellel, hogy egy bizonyos ligán belül, aztán onnan továbbjutni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen routert?
- Politika
- Yettel topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest