Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Ismer valaki itt amugy egyetlen noi focistat is?
Jelen!
A legutolsó VB végére gyakorlatilag megtanultam teljes USA kezdőt.
De ezen annyira kár már vitázni?. Benne lesznek, kész. Sokkal kevesebb ligából lesznek a lapjaik ha minden igaz, és a férfi csapatos nem linkel a nőivel (pl. Samantha Kerr nem fog Mudrykkal, hiába Chelseas mindkettő). Meg ha vki nem akar nőt a csapatába, lesz egy jó foddere, ennyi. Én hamarabb vágnék be sbcbe egy Al Owairant, mint egy Alex Morgant, de ez részletkérdés. Amúgy pont most kezdődött a női foci vb... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legutolsó VB végére gyakorlatilag megtanultam teljes USA kezdőt.
De ezen annyira kár már vitázni?. Benne lesznek, kész. Sokkal kevesebb ligából lesznek a lapjaik ha minden igaz, és a férfi csapatos nem linkel a nőivel (pl. Samantha Kerr nem fog Mudrykkal, hiába Chelseas mindkettő). Meg ha vki nem akar nőt a csapatába, lesz egy jó foddere, ennyi. Én hamarabb vágnék be sbcbe egy Al Owairant, mint egy Alex Morgant, de ez részletkérdés. Amúgy pont most kezdődött a női foci vb...