Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
üzenetére
Nem áll szándékomban ebbe belemenni századjára is.
Szerinted (és még százezrek szerint) jó ötlet, szerintem (és mèg százezrek) szerint nem jó ötlet. Kár ezen vitázni is. Ettől még ha igazán jó játékmenete lenne, szerintem sokan eltudnák ezt az egészet engedni. De szar a játékmenet évek óta, és láthatóan évről-évre máshová helyezik a prioritásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szerinted (és még százezrek szerint) jó ötlet, szerintem (és mèg százezrek) szerint nem jó ötlet. Kár ezen vitázni is. Ettől még ha igazán jó játékmenete lenne, szerintem sokan eltudnák ezt az egészet engedni. De szar a játékmenet évek óta, és láthatóan évről-évre máshová helyezik a prioritásokat.