Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Megvolt az első komolyabb napom a game-el így hogy megszoktam élvezhető egész jó lett.Tele dobált a game bpl emberekkel meg pár saudival úgyhogy most egy saudi bpl hibriddel vok összeraktam 50k coint megvettem reggel crt...hát c.ronaldo egy vicc
Mindent bever jól cselez fizikum is ottvan mint mindig kicsit lehúzták a sebességét ez érződik de mozgékony robbanékony nagyon jó minden párharcot nyer szinte
Egy packból jött casemiro és trent ezenkívül több nagyobb nyitás nem jött össze igazából most este még egy modric.nyertem most zsinorban 10rivalsot szépen megyek felfelé ez a saudi liga eléggé érdekes lehet így hibridben a game ezen szakaszában.Mahrezt és crt vettem Koulibaly Mendyt meg nyitottam mind alapember jól teljesítenek
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Tápos kibeszélő offtopik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindent bever jól cselez fizikum is ottvan mint mindig kicsit lehúzták a sebességét ez érződik de mozgékony robbanékony nagyon jó minden párharcot nyer szinte