Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz LittleBiG007 #9947 üzenetére
Szia!
Nekem is Pocketbookom van. Hogy van ez a többféle olvasóprogram?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz mike1334 #13966 üzenetére
Nézd meg ezt a kiegészítőt. Működik Chrome és Firefox alatt is. Egy weboldalt konvertál epub formátumba.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz #82562445 #14014 üzenetére
Már egy párszor leírták itt, hogy a pdf nem e-book formátum.
A pdf--fel az a baj, hogy egy fix oldalmérettel dolgozik. Ezért csak 9-10"-os tableten vagy monitoron kényelmes olvasni.
Az e-book olvasónak az az előnye, hogy pl a betűméretet szabadon állíthatod és a szöveget újratördeli a képernyő méretének megfelelően, így akár 5", akár 8" méreten lehet olvasni kényelmesen.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz hampidampi #14020 üzenetére
Erről a Boyue-ról még nem is hallottam.
-
DrBubo77
veterán
-
DrBubo77
veterán
Egy-egy olvasónak vagy legalább gyártónak nem lehet saját topikot nyitni?
-
DrBubo77
veterán
válasz BMizutani #14160 üzenetére
Ebook Converter
vagy
Ebooks & Documents ConverterBár én a Calibre-t használom PC-n.
-
DrBubo77
veterán
válasz pitama #14323 üzenetére
Eddig még nem találtam rá. De én nem is olvasok orosz nyelvű anyagokat.
(#14324) Polllen: Reading Flexible White LED For Reader Kindle
Ilyenre gondoltál?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz Mercutio_ #14377 üzenetére
A pdf NEM e-book formátum. (Inkább nyomdai célokat szolgál.) Az a lényege, hogy az elemek elrendezése ne változzon, se PC-n, se Mac-en, se 10"-on, se 24"-on.
Ezzel ellentétben az e-book lényege, hogy a kijelzőhöz igazítja az elrendezést. Ugyanakkora betűméret esetén egy 10"-os kijelzőn hosszabb sorok lesznek és több sor is kifér, mint egy 6"-os kijelzőn.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
A Pocketbook-okon van "standby" mód. Tok nélkül is lehet altatni. Nekem Mini-m van, ahhoz vettem mágneses tokot.
Touch Lux 3-hoz is van.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
A világítós olvasóknál általában mennyi a normális merülési sebesség?
-
DrBubo77
veterán
válasz LittleBiG007 #20883 üzenetére
Én ezért nem is akartam Androidos olvasót. Kecsegtető volt, hogy mindenfélét lehet vele csinálni, de ez a merülési dolog kizárta nálam.
-
DrBubo77
veterán
Amikor nézegettem az olvasókat, láttam olyan Kobo-t, amelyikbe integrálva volt a Pocket kliens. Ugye ezzel későbbi olvasásra el lehet menteni cikkeket. A Pocketbook-on viszont ez nem elérhető.
Ez nem hagyott nyugodni és kerestem a megoldást, amit végül sikerült megtalálni.
A Pocketbook olvasókhoz létrehozható egy e-mail cím, ami az oda küldött könyveket letölti az olvasóra. És találtam egy böngésző kiegészítőt, ami a weboldalból epub-ot generál és elküldi egy beállított e-mail címre. A kiegészítő neve: EpubPress.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Tapasztalatokra, véleményekre lenne szükségem. Nézelődök az olvasók között. Most konkrétan 2 típus között töprengek, hasonló árban tudnám őket beszerezni.
Amazon Kindle Oasis (2017) és Pocketbook Inkpad
Az Oasisnek tetszik a prémium érzete, azt olvastam, hogy elég gyors. De elég zárt a rendszere.
Az Inkpad még nagyobb, egyszerűbben lehet rá tenni plusz dolgokat, tud TTS-t. De alig találni róla információt.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz consono #22955 üzenetére
Még böngésztem, keresgéltem. Így a ti javaslataitokat is figyelembe véve az Inkpad-ot töröltem a listáról.
Viszont találtam egy Kobo Libra H2O-t, de ez többe kerülne az Oasis-nél. Érdemes vele foglalkozni, vagy maradjak az Oasis-nél?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz matti70 #22959 üzenetére
A fém ház engem nem zavar, sőt kifejezetten tetszik.
A meleg világítás nekem nem jön be sem mobilon, sem monitoron. Youtube alapján ebook olvasón sem ragadott meg. Úgyhogy a meleg világítás nem szempont, az a lényeg, hogy legyen világítás.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz LittleBiG007 #22977 üzenetére
Egy telefonon elkezdett könyvet tegnap már az olvasón fejeztem be.
Eleve olyat kerestem, amin legalább a KOreader megy. Nemrég kapcsoltam be a developer mode-ot.
-
DrBubo77
veterán
Nézd meg ezt a linket: Derült égből (mobi) szótár
-
DrBubo77
veterán
Az olvasómhoz rendeltem origami tokot, ami meg is érkezett. Ajándékként küldtek pluszban kijelzővédő fóliát meg érintőceruzát.
Érdemes feltenni a fóliát rá?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Unigine Superposition Benchmark
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Tudományos Pandémia Klub
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest