-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe
csendes tag
válasz
zed juron #1284 üzenetére
Az látszik, hogy neked teljesen másak az igényeid, mint az átlagnak...
"A 6" könnyebb hordozhatósága tény, de mint érv az olvasó embernek értelmezhetetlen." - én itt látom a nagy különbséget. Én ezt tökéletesen fordítva látom. Éppen azért nem vennék 10''-os olvasót, mert nem tudom zsebre vágni, nem tudom magammal vinni. De még otthoni olvasásra is kényelmesebbnek tűnik a 6-os. Kisebb, könnyebb. Ha megnézed, a Kindle Keyboard külső mérete kb. a ponyvaregények méretével egyezik.
Valószínűleg nem véletlen, hogy az Amazon már nem gyárt 10-es olvasót. Az árával ezt nem magyarázhatod, hiszen pl. iPad-ból óriási eladások vannak.
-
gabe
csendes tag
Erről írnál részletes? Mit hogyan állítottál?
Próbáltam én a Cool Reader-t, de nagyon nem tetszik. Leginkább az a gondom vele, hogy nem formázza megfelelően a könyveket. Középre igazítás nem mindig megy, új lapra dobás sem megy (pl. fejezet új lapon kezdődjön), stb... Csak én nem állítok be valamit jól, vagy ezek még hiányosságok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged