- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe
csendes tag
válasz
zed juron #1284 üzenetére
Az látszik, hogy neked teljesen másak az igényeid, mint az átlagnak...
"A 6" könnyebb hordozhatósága tény, de mint érv az olvasó embernek értelmezhetetlen." - én itt látom a nagy különbséget. Én ezt tökéletesen fordítva látom. Éppen azért nem vennék 10''-os olvasót, mert nem tudom zsebre vágni, nem tudom magammal vinni. De még otthoni olvasásra is kényelmesebbnek tűnik a 6-os. Kisebb, könnyebb. Ha megnézed, a Kindle Keyboard külső mérete kb. a ponyvaregények méretével egyezik.
Valószínűleg nem véletlen, hogy az Amazon már nem gyárt 10-es olvasót. Az árával ezt nem magyarázhatod, hiszen pl. iPad-ból óriási eladások vannak.
-
gabe
csendes tag
Erről írnál részletes? Mit hogyan állítottál?
Próbáltam én a Cool Reader-t, de nagyon nem tetszik. Leginkább az a gondom vele, hogy nem formázza megfelelően a könyveket. Középre igazítás nem mindig megy, új lapra dobás sem megy (pl. fejezet új lapon kezdődjön), stb... Csak én nem állítok be valamit jól, vagy ezek még hiányosságok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest