Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Logapeti #23356 üzenetére
Normális, hogy egyenetlen a megvilágítás. Előlről (frontlight) van néhány (a pontos szám és elhelyezezés típustól függ) LED-del megvilágítva minden e-ink-es olvasó. Ezt aztán próbálják mindenféle trükkel minél egyenletesebben elosztani. De ennek nincs olyan nagy jelentősége, mint egy IPS kijelzőnél, amin videókat néznek és nyilván az OLED a legjobb ebből a szempontból.
Próbáld meg azt, hogy erősebbre veszed a háttérvilágítást, az szokott kicsit segíteni.
Egyébként a PB HD3 már viszonylag régi típus, és ár-értékben messze van a Kindle PW5-től, nem is elsősorban a kijelző mérete, hanem a Carta 1200 szól a Kindle mellett. -
bwoay
nagyúr
válasz
Nem is ugy ertette, hogy a HD3 olcsobb
de szerintem arkategoriatol fuggetlenul bazinagy a szórás. Regebbi Kindle olvasoknal (ahol nem volt még warm light) a szinhomerseklet is komoly szorast mutatott. Ez a lefele sotetedo szinarnyalat leginkabb fektetett allasban tud zavaro lenni. A lenyeg, hogy nincs két egyforma olvaso ilyen szempontbol, viszont minel tobb LED-et pakolnak egy eszkozbe, annal jobb az eselye a (viszonylag) homogen megvilagitasnak. Elállhatsz a vasarlastol, de lutri, hogy milyet kapsz legkozelebb, ki lehet fogni jobbat es rosszabbat is. Kobo tulajok szerintem tudnának mesélni...
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Én 2 db inkpad pro-val jártam ugyan így. Sajnos nagy a szórás a gyártás során.
A gyártó nem fogja cserélni, mivel nem számít hibának.
Engem pl. roppantul zavart, nem tudtam megszokni. Most pw5 van, annál nincs ilyen hiba. Ha módod van rá, állj el a vásarlástól, ha zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest