- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Jelenleg szerintem elvetemült ötlet. Rá lehet harapni a dologra, de csak csalódás lesz. Olyan ez mint 15-20évvel ezelőtt mobillal fényképezni. Ott volt a lehetőség, de a digitális fényképező nélkül nem lehetett értékelhető eredményt produkálni. Aztán ahogy fejlődött a technika ma már nem sok embert látsz kompakt fényképezőgéppel mászkálni, mert már a telefonod is elég hasonlóra képes.
-
fattyu
veterán
és ki az aki használta is?
én. siralom. olvasni szar olyan kicsiben rajta. a telefon funkciók használhatatlanok voltak. az akkuja úgy hogy CSAK az eink felét használtam se bírt ki egy egész napot ha nyomkodtam is.
tech demó készülék volt nem használható eszköz.Emberünk meg háborogjon ha ettől jobb a napja. azt vagy elfogadja hogy ez egy CÉLSZERSZÁM, és jó csak arra amit a neve is implikál. Olvasni. minden más amit beletesznek marketing meg verseny. aki elhiszi és azt várja hogy úgy tudja mint egy telefon, tablet, pc. az vessen magára. Már peersze értem a vásárló megtévesztése frázist, csak ha azt hiszi ez 4-5 hét üzemidő mellett megy majd ugyanolyan jól mint azokon amiknek órákban mérhető az üzemideje akkor azért talán mégis el van tévedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest