Hirdetés
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
Vyndree #2768 üzenetére
Nem csak elfogultság, hanem tapasztalat is lehet... Az első hozzászólásodban ezt az aprócska dolgot azért nem tetted hozzá: "munkahelyen videózni, sötétben olvasni szoktam/szoktunk, tudod nekünk ez is megfelel."
Ha ezt már akkor kiemeled, akkor nincs semmi gond, de ezek nélkül - szerintem - teljesen jogos volt a beszólás. Gyakorlatilag egy ilyen kategóriájú tabletet világos helyen, pláne szabadtéren nem tudsz használni, mert ebben a kategóriában a kijelzőn spórolnak a legtöbbet. Vagyis arra alkalmatlan, hogy tabletként használd, de ha a vásárlója hajlandó ezeket a kompromisszumokat tudatosan megkötni, akkor jól járhat vele.
(#2764) doc : "Tapisból is csak olyat, ami rendes, kapacitív felülettel rendelkezik" - miert is?
...
Semmi baj nincs az infrassal, sot, en e-book olvason sokkal jobban szeretem mint a kapacitivat, sokkal praktikusabbAmit én próbáltam Sony olvasón, ott bizonytalanabbnak tűnt az érintés érzékelése, mint a PW kapacitív képernyője, és ráadásul a magasabb perem is zavart. (Jó, elismerem, a "rendes" nemvolt jó megfogalmazás
)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest