- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz Vyndree #2768 üzenetére
Nem csak elfogultság, hanem tapasztalat is lehet... Az első hozzászólásodban ezt az aprócska dolgot azért nem tetted hozzá: "munkahelyen videózni, sötétben olvasni szoktam/szoktunk, tudod nekünk ez is megfelel."
Ha ezt már akkor kiemeled, akkor nincs semmi gond, de ezek nélkül - szerintem - teljesen jogos volt a beszólás. Gyakorlatilag egy ilyen kategóriájú tabletet világos helyen, pláne szabadtéren nem tudsz használni, mert ebben a kategóriában a kijelzőn spórolnak a legtöbbet. Vagyis arra alkalmatlan, hogy tabletként használd, de ha a vásárlója hajlandó ezeket a kompromisszumokat tudatosan megkötni, akkor jól járhat vele.
(#2764) doc : "Tapisból is csak olyat, ami rendes, kapacitív felülettel rendelkezik" - miert is?
...
Semmi baj nincs az infrassal, sot, en e-book olvason sokkal jobban szeretem mint a kapacitivat, sokkal praktikusabbAmit én próbáltam Sony olvasón, ott bizonytalanabbnak tűnt az érintés érzékelése, mint a PW kapacitív képernyője, és ráadásul a magasabb perem is zavart. (Jó, elismerem, a "rendes" nemvolt jó megfogalmazás )
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- League of Legends
- Farming Simulator 25
- Revolut
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest