Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soriano
tag
Sziasztok!
Kicsit több mint egy hete, én is nook simple touch tulajdonos lettem. A barnesandnoble.com-ról letöltöttem az egyik könyvről egy ingyenes mintát, de nem tudom letörölni. Már mindenhogy próbáltam, wifin keresztül az oldalról, gépen keresztül calibre-vel és anélkül is, de sehogy nem sikerült, mert a mappákban nem látszik sehol. Van valamilyen ötletetek?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest