Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
Telepíthetők lesznek rá olyan alkalmazások, amelyek kompatibilisek a 2.1-es android operációs rendszerrel. Ez egy régi android, viszont megkapod pontosan azt a készenléti időt, amit a többi olvasó produkál, vagy még jobbat is. Nekem a CoolReader és az AlReader van rá telepítve, a GoldenDict szótárprogrammal. Nemrég teszteltem a készenléti időt, ezért telepítettem rá egy alkalmazást, amelyik folyamatosan adminisztrálta az egyes alkalmazásokban eltöltött időt, így pontosan tudtam, hogy mennyit olvasok és szótárazok. Tettem rá még érdekességképpen egy Opera Mini-t és egy Sudoku-t is, de mivel valóban csak olvasásra használom, ezek teljesen feleslegesek rajta.
A többi androidos olvasón (WayteQ pl.) is ezt lehet csinálni, de mivel ott 4-es az android, sokkal több alkalmazás telepíthető, cserébe viszont nagyon rövid a készenléti ideje.
Csak érdekességképpen írtam. Neked van rá pénzed, költsd inkább valamelyikre a korábban említettek közül. Mivel ezt nem gyártják már, ezért inkább olyannak ajánlom, kevés pénzből szeretne egy mindentudó olvasót (világítós-érintős-androidos). 20e alatt, használtan ki lehet fogni egy-egy jó állapotú példányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest