Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Ha ezt tényleg öten fejlesztik, az nem semmi. Gyakorlatilag hiba nélkül fut, akadást sem tapasztaltam, és már most van benne annyi tartalom, amivel hosszú időre le tud kötni bárkit, aki szereti az ilyen típusú játékokat.
Inkább Planetary Annihilation fílingje van számomra, és remélem, nem lesz ugyanaz az érzésem vele kapcsolatban, mint a PA esetében volt, vagyis hogy jobb lett volna egyetlen nagy (nagyon nagy) bolygó játéktérnek, mint a sok kicsi. Mondjuk itt automata gépsorok vannak, nem kell egységeket mozgatni, szóval szerintem kezelhetőbb és élvezetesebb lesz, mint a PA volt. De azért remélem, hogy kerülnek majd bele nagyobb, szilárd felszínnel rendelkező bolygók is!
Szóval egyelőre tetszik. A grafika szép. Nem nagy szám, de szerintem ide pont jó. A zene is kellemes, bár a sokadik óra után már kissé monoton. Remélem, bővítik majd ezt is! Hangulatosabb és szerintem jobb is, mint a Factorio. Igaz, azzal azért nem sokat játszottam, nem láttam belőle mindent.
Ha belekerül még néhány kényelmi funkció, mint pl. blueprintek, és még valamiféle ellenfelünk is lesz, ez egy nagyon jó kis játék lehet.
Ennyiért meg szerintem simán megéri, egy esti sörözés árába kerül, és hetekig el lehet lenni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ID-Cooling CPU hűtő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest