- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3159 üzenetére
Ha a haveré tört, akkor lehet kutakodni.
-
gyimger
őstag
válasz
ScarCityBP #3153 üzenetére
Akkor a világon semmi.
-
gyimger
őstag
válasz
Zsmester89 #2879 üzenetére
De attól még nem látsz
-
gyimger
őstag
válasz
Zsmester89 #2877 üzenetére
Mert nem multizok
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymus23 #2717 üzenetére
És ez egyszer használató DLC?
-
gyimger
őstag
válasz
Devil Smile #2688 üzenetére
Tehát nem kell kódokra vadászni egy-egy fegyverért, hanem játszok egy kicsit pár docketért és ugyanígy megkapom azokat a random fegyvereket.
-
gyimger
őstag
válasz
Devil Smile #2686 üzenetére
De az ott kapott dockettel kiválthatok ilyeneket, nem? Vagy specifikus fegyvert adnak?
-
gyimger
őstag
válasz
Devil Smile #2684 üzenetére
Jaj, annyira nem érdekel, van a játékban elég fegyver, abból is sok gyakorlatilag ugyanaz. De ha ilyen docketre éheznék, játszanék Bozakot.
-
gyimger
őstag
Nekem is docketes kérdéseim akadtak. Én először akkor láttam docketet, amikor Bozak kihívásokat csináltam. Minden kör után kaptam párat. Ez volna az? Lehet, hogy nem ugyanazok a fegyverek, de az nekem lényegtelen. De ha egyszer úgy ébredek, hogy érdekelnek a netes ingyencuccok, akkor csak ilyen kutatómunkával lehet hozzájutni ezekhez a fegyverekhez?
-
gyimger
őstag
Például ne tárazz fel feleslegesen fegyvereket, add el inkább. Én rendszeresen gyűjtögettem fegyvereket, pedig elég lett volna mondjuk 3-4 erősebbet megtartani. Meg akkor ott a cigi, kávé, stb. amiket eladhatsz. És mindenképp gyűjtsd össze a levegőből hajigált segélyládákat, bár az elején kemény tud lenni a harc Rais embereivel, azért nem lehetetlen.
-
gyimger
őstag
válasz
Zsmester89 #2236 üzenetére
Sosem játszottam co-opban, talán ezért nem érdekelnek ezek a látszat dolgok. És ha jól látom, a maszkhoz márpedig az kell. Viszont röhej, hogy az íj csak arra jó, hogy élőhalott tűpárnákat lehessen csinálni.
-
gyimger
őstag
Elkezdtem gyakorolni a Bozakot (miután találkoztam az ürgével a tetőn... nem értem a sztorit), párszor neki kellett kezdeni, de sikerült. A legnehezebb feladatnak az bizonyult, hogy a lifttel kijussak a szabadba. Többször haltam meg a liftben, mint bárhol máshol, sőt nem is vesztem oda máshol csak egyszer-egyszer. A levegőn egyszer sem múltam ki. Tanács: a kézbesítésnél firecrackert kell dobálni, és nem szabad használni a puskát az utolsó küldetésig, maximum a pisztolyt a hólyagosokra, shotgun az utolsó rohanásban hasznosabb. Soha nem használtam ezeket a sztori alatt, de itt nagyon jól jöttek. Viszont a Bozak bow szart sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged