Aktív témák
-
karib
addikt
DVI témában egy cikk, illetve érintőlegesen az NVIDIA kártyák képminőségének javításáról is van szó:
[L]http://www.anandtech.com/printarticle.html?i=1577[/L] -
lotht
csendes tag
Jól elbeszélgetek itt magammal...
A monitor gyártójának honlapján megtalálható a kizárólagos magyarországi forgalmazó neve, telefonszáma. Felhívtam, amikor azonban kiderült, hogy nem viszonteladójuk vagyok, majdnem letette a hölgy a telefont. A rövid beszélgetés rezuméja pedig az volt, hogy ilyen kábelt ők nem forgalmaznak, még nem jött be az országba, ne is keressem. Viszont az illető cég termékeit Magyarországra csak ők hozzák be (vagy nem, teszem hozzá én).
Sebaj, nem adtam fel. -
-
lotht
csendes tag
Sajnos nem tartozéka a monitornak, opcionálisan rendelhető. De azt mondták, nincs. Nem is kereste még senki. Ez mondjuk kissé meglepett, de biztos van ilyen.
ATI kártyám van, aminek szintén nem tartozéka a kábel, mindössze egy DVI-I/VGA konvertert adtak hozzá.
Tehát még mindig az a kérdés, hogy hol keressem?
Köszönöm. -
Gin
csendes tag
Ja és még az Auto Adjust-ra sincs szükség, ha változik a felbontás, vagy hasnlók! Mindig pont passzol (mivel egy képpont az egy képpont :) )!
Gin -
lotht
csendes tag
Szép és jó a DVI, de árulja már el valaki, hogy kábelt hol találok hozzá.
Van DVI kimenet, van DVI bemenet, csak éppen összekötni nem tudom őket és ez nekem fáj... -
Mehavnyik
csendes tag
mennyit ront a képminőségen az odavisszakonvertálásával?
-
guest
veterán
a dvi digitális kimenet. A tft is digitális technika.
A régi kimenet analóg vagyis azt használva a digitálist analógra alakítja a videókártya, majd a monitor az analógot visszaalakítja digitálisra. Ami hülyeség a négyzeten. -
guest
veterán
Azt tudom, hogy a TFT monitorokhozjó, de mért nem jó arra régi+adapter?
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- VLC Media Player
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- ASUS 27' 100Hz
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi