Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
sziasztok
adott egy samsung blu-ready dvd lejátszó
hogy tudnám megoldani hogy hdmi-n ne adja le a hangot a tvnek ? -
Niki0204
újonc
üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek mégpedig abban, hogy nekünk van egy Orion DVD író és lejátszó készülékünk aminek az a problémája hogy bekapcsolás után elkezdi forgatni a lemezt lehet hallani hogy áram alá kerül de egy fél perc múlva azonnal kikapcsol és csak villog rajta a kék színű led nem üzemel a készülék. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mi a problémája, nagy e ez a probléma, és egyáltalán van-e értelme megjavíttatni? -
birorichard
őstag
Illetve helyesbítenék, kb 20 perc múlva beindult.
-
birorichard
őstag
Sziasztok!
LG LH-T250SC DVD játékoshoz szeretnék segítséget kérni. Viszonylag régen (~1 éve kezdődött), hogy bekapcsoláskor nem adott ki magából hangot, majd néhány pillanat múlva szakadozottan szólni kezdett, majd rögtön normálisan működött. Ez az idő az utóbbi időben egyre hosszabbodott, mostanra pedig csont néma minden funkción (DVD, AUX, FM). Nincs valami tippetek, hogy mi lehet a problémája, érdemes-e javítani?
Köszönöm! -
totemoszlop
újonc
Üdv. mindenki!
Adott egy Panasonic SA PT150 DvD lejátszó, házimozi rendszer. Az előretekerés(készülék gombja)+táv. 2 es gomb kombinációval sikerült átváltani a távirányító kódrendszerét. A távirányítón bármely gomb lenyomásakor REMOTE2 jelenik meg a kijelzőn és nem reagál a kiadott parancsra. Kérdésem, hogy hogyan tudnám visszaállítani, hogy működjön? Neten, használati útmutató, sehol sem találom. Totem. -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen !Vettem egy használt Orion DVD 3000 lejátszót, amin van USB csatlakozás is. Tudom, hogy ez a dvd lejátszó régi, de működik rajta minden és beolvassa az XviD avi fájlokat.
Amik nem ilyen fájlok, azokat meg megpróbálom átkonvertálni.Sajnos a HD videókat nem sikerül átkonvertálni. Pl letöltöm a youtube-ról a klippeket MP4 kiterjesztésben és ezeket hogyan tudom XviD avi ra konvertálni ?, milyen ingyenes és jó programot ajánlanátok ?
Én ezzel próbáltam : http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-AVI-Video-Converter.htm
De nem sikerül.
AVI lesz az MP4 fájlból, de nem játssza le és azt írja ki a lejátszó, hogy HD videó nem támogatott.
Gondolom, hogy az a baja, hogy hiába változik meg AVI ra a videó, ha attól még HD tömörítésű marad.Talán XviDre kellene az AVI mellett még konvertálni, vagy nem ?
köszönöm szépen.
-
firstman3333
tag
Sziasztok!
A következő problémával állok szemben: van egy dvd-lejátszóm,a belerakott lemezt csodásan le is játszaná,de olyan 5-perc,fél óra után át vált a tv kék képernyőre,és úgy is marad,a hang illetve a lejátszás pedig folytatódik.Az említett dvd,több tv-n is ki lett próbálva,de semmi változás.Ha van valaki aki esetleg ezen eszközök javításával foglalkozik,jó néven vennék tőle néhány hasznos tanácsot,mert magam is benne vagyok az elektronikában,de sajna ennyire nem.Előre is köszönöm!!!! -
NuWest
csendes tag
Hali!
Bocs, ha offolom a topicot, de a következő a problémám:
- Eddig mindig gépen néztem filmeket, fülhallgatóval, vagy sztereó speakerrel, ezért kicsit új nekem az 5.1, a "lapos" tv meg a dvd lejátszó. Vettem egy Toshiba tv-t, amin van 2 hdmi csatilakozó, usb, stb. valamint egy Panasonic lejátszót 5.1-el, amelyet sikeresen be is kötöttem. A lejátszón is van természetesen usb. A gondom az, hogy mikor pendrive-ról akarok hd filmet (720p) nézni, akkor baj van. A tv usb-je simán viszi az NTFS-re formázott pendrive-ot, le is játsza a fájlokat. Viszont a deck-be dugott pendrive nem kompatibilis eszköznek találja. Kicsit utánaolvastam (neten, valamint a leírásokban) és azt írják, hogy a dvd lejátszók, általában csak a fat32-re formázott pendrive-okat ismerik fel. A dvd lejátszóm leírása szerint az usb-nél a max. 500 miliampert, valamint a fat fájlrendszert követeli meg. Semmi gond nem is lenne, viszont a fat fájlrendszerű pendriveoknál max. 2 GB fájl másolását engedélyezik. Kérdem én, hogyan nézzem meg pld. a Ted című filmet pendriveról a decken, amely Blueray ripben 7.7 GB, hiszen nincs blueray íróm, hogy kiírjam lemezre. Ötletek?
-
donrob26
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Thomson DTH1618 tipusú DVD lejátszóm. A gond ott van, hogy a távirányítóját nem érzékeli, már 1-1,5 hónapja egyszer érzékeli, egyszer meg nem. Mi lehet a baja? -
b0077
tag
Sziasztok!
Van egy LG erősítős dvd lejátszóm, de az olvasó fej meg van halva benne. Állítani próbáltam, nem nagyon használt neki,főleg mivel már nem csak apróbb hibák voltak olvasás során előzőleg, hanem nem is olvasott már vagy csak nagyon nehezen olvasott be lemezeket, de meg is akadt pár perc után. Az lenne a kérdésem h megéri cserélni a fejet benne? Hqvideon a hozzá való 10eft körül van (annyit nem ér), viszont helyettesítő tartozékoknál kidob egy másikat, SANYO gyártmányút 5eft-ért. Annyit nekem már ér anyagilag. Viszont az lenne a kérdésem h mennyire lesznek jól a dvd lejátszók csere után, mármint élettartamra, működésre? Mintha majdnem új lenne a dvd lejátszó? Szóval megéri cserélni őket?
üdv -
sixpack89
tag
üdv! én nekem is hasonló a gondom,mint azt sokan előttem írták.
2 évvel ezelőtt vettem kb Orion mini DVD. azóta több száz filmet írtam ki a 90%-a hibátlan még mai napig is. viszont ezen a héten valami gáz van,5 filmből 2-nél elő jött egy olyan gond,hogy megáll a kép pár másodpercre majd folytatódik. nehéz ezt kideríteni pontosan,de én először a lemezekre gondoltam (2 típus verbatim,tdk) de aztán lejátszottam gépen és tesóm gépén is,ott nem volt gond,arra is gondoltam,hogy a filmek hibásak,de már ezt is kilőttem. 2 féle típus a lemez,mint írtam,és mind kettőnél ugyan az a gond,szóval vagy DVD írómmal van gond,amit kétlek,mert amúgy zenét kiírok vagy egyebet azokkal nincs gond,ezért szinte biztos vagyok benne,hogy az asztali lejátszóval van gond. azért bosszantó,mert munka mellett nagy nehezen megszereztem a filmeket a gyűjteményembe,üres DVD-kre se sajnáltam a pénzt,több százat vettem már az évek alatt. és egyszerűen nem akarom csak úgy kidobni az utolsókat amik hiányoztak( kb 15-20 film). amúgy se gondolnám,hogy a lemezekkel van gond, nem tudom mi lehet a megoldás. -
pkiraly
csendes tag
sziasztok!
ismertek olyan dvd játékost, amire usb-n keresztül rá tudom dugni az ntfs fájlrendszerű külső hdd-met, és még le is játssza az azon található filmeket (video ts formátum)?
előre is köszi
-
regr
csendes tag
Sziasztok! Toshiba SD-260 a DVD lejátszóm, tud vki kapcsolási rajzot hozzá, v annak ingyenes letölthetőségét. előre is köszönöm
-
Jarod1
veterán
Tudtok adni vmi firmware oldalt a sony DVP-305 asztali DVD lajátszóhoz, nem olvas DVD-t
-
Atlantis
veterán
válasz
róbert gida #7 üzenetére
Lehet, teszünk egy próbát. Mivel nem garanciális, mindegy, hogy előbb én megpróbálom-e megtisztítani, oszt ha nem sikerül, hívjuk az "embert".
-
Atlantis
veterán
válasz
róbert gida #5 üzenetére
Szennyeződésre én is gondoltam. Mivel és hogyan lehet azt megtisztítani? Mivel a kezelési útmutatóban határozottan nem ajánlják tisztítólemez használatát és azt sem, hogy az ember maga nyúljon hozzá. A lejátszó asszem 2 éves, nem sokat ment, idén először akarták használni, tavaly decemberben még jó volt.
-
róbert gida
tag
Szia Atlantisz!
Nos a leírtak alapján nálad is a kiolvasással vannak gondok.Mivel a Toshiba nem egy rossz márka és elég megbízható termékeket gyártott és általában saját gyártmányú lézerfejeket használ előfordul ,hogy csak poros a lencse.Ha a tisztítás nem segít akkor a lézerdióda emissziója csökkenhetett le.Akkor csere (ha megéri).
Nem tudom mennyit ment a gép és milyen idős ?A kor és az üzemidő nagysága csak ront a helyzeten de egy pucolást szerintem megér.
-
Atlantis
veterán
Legnagyobb meglepetésemre nincs DVD látszó hibákról nagyobb topic.
Van egy gondom egy Toshiba SD260-as lejátszóval. Akármilyen lemezt teszek be neki, tököl vele 4-5 percet, aztán a végén mégsem csinál semmit. A betöltés alatt nem reagál semmire, se lekapcsolni, se menübe lépni nem tudok, ha végez a betöltéssel, akkor meg lejátszás helyett STOP módba lép. Hallani, hogy próbálkozik lejátszani, de nem jut semmire. 3 lemezzel próbáltam, írt és gyári műsoros egyaránt, mind DVD-film volt és egyiket se szerette. a tulaj szerint korábban működött, volt pár hónap szünet és most már a leírtakat produkálja. Menüt nézegettem (már amikor belépett) de látszólag jól van beállítva minden. Egy hagyományos TV-re van kötve Scart kábellel, ez elvileg nem változott a működő korszaka óta.
Ötlet? Mi lehet a gondja?
-
róbert gida
tag
Sajnos a "noname" gépekbe tucat optikát tesznek amit vagy kifogsz vagy nem.Úgy tűnik te beletenyereltél.
Elég sok DVD-t javítottam már mert ez a szakmám (rtv műszerész) és tudom ,hogy a pucolás nem sokszor segít .Ha garanciális vidd szervízbe .Ha nem akkor sorry
A leírásod tipikus fókuszálási probléma amit egy idő mulva a proci letilt és mint egy pc lefagy.De ez már csak okozat. Az ok a lézeroptika pontatlansága.
-
zooli9
csendes tag
Sziasztok
A problémám az volna, hogy van egy millenium DVD lejátszóm, és kb 7-8 hónapig zökkenés mentesen futott (relatíve) rajta minden, de egyik napról a másikra, valami baja lett, ugyanis bármilyen film dvd-t vagy zene cd-t teszek be Xvid és DVD minőségtől függetlenűl, (ha Xvid) elindul a film, majd kb 3-4 perc után megakad, és hallom, hogy bent a dvd-m valami eszeveszett gyorsaságra kapcsol, majd hírtelen megáll, megint felgyorsul megint megáll...a vicces az, hogy ha távkapcsal nyomom ki, abba se hagyja, csak ha kihúzom. DVD minőségnél, van hogy már menünél is, teljesen random időközönként. Mi lehet a probléma? na meg a megold?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest