Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Nekem a képminőség nem tűnt olyan rossznak a ''The Abyss''-nél. Tény hogy elég hosszú a film és nagyon sok olyan jelenet van, ami az MPEG-et alaposan próbára teszi. Pl. a vízalatti jelenetek, ahol a kék színnek kell(ene) zilliónyi árnyalatát megjeleníteni. Egy cimborám csinált még belőle annak idején DivX-et, ő mondta, hogy nézhetetlenek lettek a kérdéses jelenetek, kockásodás, poszteresedés.
Nekem bejött a Shawsank Redemption hangja, bár tény, hogy nálam a pici hangszórókon nem érződik annyira az irány, viszont szép teltnek éreztem a zenét, ami szerintem ennél a hangszerelésnél, és ennél filmnél sokkal fontosabb.
Ha számítógéppel dekódoltatod az AC-3-at könnyű kijavítani az ilyen hibákat, csak szerkesztessz egy picit a transzkódermátrixon.
Szerintem egy igazi gyűjtő mindig talál valamit, amit ő másképp csinálna, én például szívesen csinálnék a Hunt for the Red October-hez, meg a csak angol nyelvű kiadványaimhoz (Leon, The Professional; StarGate; Se7en;...) saját feliratot, és ha lesz kétrétegű DVD valszeg csinálni is fogok. Magyar menüvel is szívesen babrálnék, de hát nincs egy olyan program sem, ami kész GOP-ot visssza tud fejteni (vagy lehet, hogy van a stúdió célú authoring SW-ek közt $300.000-ért). De ettől olcsóbb megtanulni angolul, onnantól végnélkül lehet fikázni a feliratozókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest