Új hozzászólás Aktív témák
-
Fangória
csendes tag
Szerintem is a legjobb a dvd decrypte nevü program ha a lemez hibátlan mármint a forrás a akkor még minöség tesztelö programokkal is szép eredményeket lehet elérni !
-
Fangória
csendes tag
szerintem 1:1 ben enm egészséges gondoljunk arra hogy adatelfogyás,Lemezhiba ! Ezért én a biztonságos másolást ajánlom !
-
.:Richie:.
tag
Kösz a segitséget
-
tibby87
csendes tag
válasz
GeorgeBerger #82 üzenetére
Próbáld meg a TMPGEnc DVD Author nevű programmal.
-
erdoke
titán
válasz
.:Richie:. #85 üzenetére
A kisebbik +R mérete 4482 MB, tehát 4,37 GB. Ennyi fér egy átlagos írható lemezre. Ha egy film ennél nagobb, akkor annak vagy átkódolással, vagy a fölösleges dolgok kiszórásával csökkenteni kell a méretét.
-
zso73
veterán
válasz
.:Richie:. #85 üzenetére
A DVD shrink nagyon jól tudja ezt a dolgot!
De nézz körül itt is! [link]
[Szerkesztve] -
.:Richie:.
tag
Lenne egy problémám. Dvd-t irnék, de...
Ugyebár a DVD-k 4.7GB, amiket kiirnék azok meg kb4.6körül van, de a nero csak 4.5ig enged irni. Erre esetleg vki tud megoldás? -
GeorgeBerger
tag
Ennél bonyolultabb módszer is létezik?:) Ezekhez hülye vagyok, valami nagyon egyszerű módszerre lennék kíváncsi.
Nagyon köszönöm, de ezekkel a konvertálóprogramokkal nekem nincs szencsém.
Lemezt úgy lehet rontani, hogy rosszul konvertálod be, kiírod, és az asztali dvd nem játssza le. -
erdoke
titán
válasz
GeorgeBerger #82 üzenetére
Sose csináltam, de:
VirtualDub-bal szétkapod képre és hangra az avit. A képet CCE-vel vagy HC Encoderrel átkódolod MPEG2-be, a mérete akkora legyen, hogy a hang is mellé férjen.
Ha a hang nem Ac3, akkor azt is átkódolod, mondjuk BeSweettel.
Az így kapott fájlokat összerakod Muxmannal DVD-Videoba. Kiírod pl. Nero-val (DVD-Video mód).
Nem értem, hogyan rontottál lemezt, az írásnak semmi köze az AVI->DVD konverzióhoz. -
erdoke
titán
válasz
GeorgeBerger #80 üzenetére
Van AVI-ból DVD téma, ott kérdezz, de inkább először olvass.
-
GeorgeBerger
tag
Valakinek van jó módszere arra, hogy avi-ból hogy lehet dvd-t készíteni?
Nem latest warezcopyz a dolog, hanem egy 1981-es film tvrip-jét szereztem meg vérverejtékkel aviban, és ezt szeretném kiírni. -
Allien
veterán
Van egy láma kérdésem. Szerettném lemásolni az eredeti dvd-met, mert el akarom vinni, de féltem (mégis relative sok pénzbe került). Egy ''biztonsági'' másolatot akartam késziteni róla, de a nero azt írja, hogy másolásvédett.
Mivel lehet megoldani ezt a problémát?
Persze, azon kívül, hogy vegyem meg még egy példányba, mert az jelenleg kivitelezhetettlen, mivel már nem kapható. -
SzalaiG
addikt
Szfvár és környéke!
Ír valaki dvd-ket? Csereberéhetnénk!
Írj privit! -
erdoke
titán
Szektor szinten kötött a DVD-Video struktúrája, tehát olyan programmal szabad csak fájlokból írni, ami jól ismeri ezt a struktúrát. Én mindig képfájlból írok, teehát előbb megcsináltatom az ISO-t egy erre készített progival, majd utána írom ki. Másoknak megfelel a Nero működése fájlokkal.
VobBlanker nevű progival tudsz pl. blankolni video egységeket (10 KB-os fekete képre cseréli az eredetit), anélkül hogy szétdúrnád a szerkezetét. -
td
senior tag
Hellósztok!
Kaptam néhány promó lemezt, amit le szeretnének másoltatni velem. Sima írható lemezen vannak leginkább, egyrétegűn. Namost ha Neróval image-copy-val nyomom, az gondolom lejátszható lesz utána, de mi van akkor, ha csak file-onként másolom át. Fontos a lejátszóknak, hogy hol vannak fizikailag a lemezen az adatok (pl. főmenü helye stb.)?
Mert ha van olyan cucc, ami nem fér rá egy 4,7-esre, akkor gondoltam, gány módon csak simán kihagyok néhány video-file-t, amik ugyan a menüben benne lesznek, de lejátszani majd nem lehet őket, viszont így akkor nem image másolás lesz, hanem csak a kívánatos file-ok átpakolása, ugyanúgy egy video_ts nevű könyvtárba. Ez így működik? -
vamzi
senior tag
Hali!
Tudna valaki nekem valami jó dvd író progit ami az eredeti lemezt is gond nélkül viszi?
Köszike! -
pubwart
aktív tag
Nem tudtok nekem valami olyan progit, ami az mpg2t átalakítja vob-ba???
-
netboy
senior tag
Hi all!
Melyik progival lehet a legegyszerűbben egy dvd-ből divX-es 700MBos filet csinálni?
Bye -
Zoli2
aktív tag
Helló!
Segítsetek nekem abban, hogy DVD másolásnál melyik tömörítő progit érdemes használni. A DVD shrink-et ismerem jelenleg a clone dvd-t használom. Egy kicsit jobb. Valamelyik fórumon olvastam, hogy vannak jobb tömörítők, amelyek ''nem csak 25 percet foglalkoznak'' a filmmel és ebből kifolyólag profibb lesz a minőség. Valami CCE a progi neve.
A shrinkhez hasonlóak nem tudom, hogy hogyan tömörítenek, de egyesek szerint képkockákat is vesznek ki... -
oadi
csendes tag
?hello
[Szerkesztve] -
Beast_
tag
A letöltés természetesen jogellenes! Csak azt másolhatod le 1* magadnak amit már egyszer a boltba megvettél!!!
A file cserélők egyébként rosszabb helyzetben vannak mint sokan gondolnak mert nem nick alapján jelentenek fel hanem ip-alapján a pontos neveddel és cimeddel.
Nem nehéz kideríteni ki vagy hisz minden szolgáltató logoja az ip-adatokat stb, mondjuk ők nem a riaa miatt hanem üzembiztonság szempontjából!
Ezért is kezdődött ezzel a Riaa akciója miszerint a szolgáltatók kiadhajták-e ezeket a logokat, és a válasz igen
Az csak hagdján hogy még scannelgetnek is az ip-dre a riaa felöl.
Több undergroud lap is beszámolt már ilyen jelenségről!!
Szal nem sok esély van elbújni amig ki nem jönnek az új p2p hálózati szoftverek
amik már teljes anonymitást igérnek, azért aki ért a hálózatokhoz az tudja ez nagyon is nem olyan egyszerű. A hackerek sem állandóan ugyanabból a karosszékből törnek be mindenhova, főleg nem otthonrl!
Uhh kicsit hosszu lett.
Szal a Mahasz is hamarosan elkezdi a p2p -eket perelni és akkor itt is izgi lesz majd a helyzet, de akkor hova jutunk?? Mert én bisztos nem veszek akkor 1 műsoros médiumot sem az tuti! -
Ürgülfütty
tag
Én visszakanyarodnék az eredeti topic témához: DVD íráshoz, rippeléshez ajánlanám a DVDSync ( asszem' jól írom a nevét, de javítsatok ki, ha nem OK ) proggyt. Magasan a legjobb az egész mezőnyben...bár az új NERO 6-ot még nem próbáltam.
-
-
joey7
őstag
válasz
Starsky72 #56 üzenetére
Pár százaléknál persze,hogy mindegy,sőt csináltam 70 %-ra csökkentett tömörítést is és még ez is élvezhető volt.
Persze a tömörítés minősége nagyban függ az eredeti anyag minőségétől is.
Viszont ha 2 óránál hosszabb a film,vagy kellenek az extrák akkor szerintem érdemesebb két lemezre átvenni a cuccot . -
Starsky72
addikt
neked is igazad van, de ha csak pár százalékot kell nyomni a filmen, hogy ráférjen egy lemezre, akkor szerintem kár beiktatni még1 lemezt, költség is és cserélni is kell nézés közben. A 6-7MBit ből meg ha lesz mondjuk 5, azt úgysem lehet észrevenni. Szal ilyet is, meg olyat is érdemes használni.
-
Notes
senior tag
#14??
A + vagy - kérdés már eldőlt. A mínuszos oldal legnagyobb támogatója a Pioneer is beépíti a + -os támogatást a legújabb íróiba.
És nem az összes író kezeli a mínuszos lemezeket. Benq már gyárt olyan írót ami csak a plusszos lemezeket írja.
A teljes átálás már csak idő kérdése. (szerintem) -
g@bo
nagyúr
magáncélra lekopizod 10 példányban és minden családtagnak ( és havernak és rokonoknak) adsz 1 példányt megőrzés céljábúl...
ha mevásárolsz egy dvd/cd lemezt, akkor egy életre megvásároltad a jogot hogy azt a médiát/filmet te birtokold, és ízekre nézhesd. ha a cd/dvd használhatatlanra megsérül... akkor a jogot ujabb x*ezer pénzegységekért vásárolhatod meg... -
Mazlee
aktív tag
http://index.hu/forum/online/musinger
''a szerzői jogvédelem alá eső művek lemásolása MAGÁNCÉLRA NEM TILOS. Az üres CD árába épített díj 40 forint, melynek a felét a szerzők, 30 százalékát az előadóművészek, 20 százalékát pedig a kiadók kapják.
27-es válasz -
Mazlee
aktív tag
volt az Index-en a törzsasztalban a MAHASZ-os igazgató aki azt mondta (irta)
hogy letölteni magán célra a zenét nem törvénybeütköző csak továbbadni terjeszteni az.
lehetséges hogy más médiára is érvényes ez? -
kymco
veterán
Egyébként most ideiilik, a cégünknek vennék egy DVD írót. Plextor 708A-n akadt meg a szemem. Mindent tud, kivéve a DVD RAM-ot. Számít valamit ma a DVD RAM?
-
kymco
veterán
Akkor most etikus, vagy nem a DVD írás....?
-
Mazlee
aktív tag
amugy hozzánk is jött egy angol cégtől egy faszi aki egy megvett progit telepitett, mert ugye azt senki más csak az a support csinálhat.
a fickó napi, ismétlem NAPI 1000 USD-t kapott!!!
DE!
mivel a telepités 5 napra szólt és nem végeztek nem ingyen vagy olcsóbban folytatták hanem napi 1500 USD-ért!!!
fúúúúj! -
nilrem
aktív tag
válasz
TheVeryGuest #31 üzenetére
Ez a masik tema ami nagyon megdobbento. Olyan olcso a ruha, hogy akar azt is lehetne csinalni, hogy amibe eljovok ide azt kivagom a szemetbe es telivasarlom a borondot. Tegnap vettem polot umbro galleros gombos tudjatok az a vastagabb tipus kemeny 6£ volt. Beszaras mi? Adidas rovidgatya 8£. Londsdale asszem igy irjak folso 12£. Aztan lehet szamolni, hogy a rohadt plazaba otthon mennyit akasztanak a butikosok! Itt meg tuti, hogy az erdetit kapod! Martens 45£ otthon kb 25000 HUF. Tudjak am kit huzzanak le!
-
kymco
veterán
válasz
TheVeryGuest #31 üzenetére
Erre nem is gondoltam. Náluk megvan a fizetőképes kereslet, mégis hajtanak a kisebb előállítási költségekért.... és így nő náluk is a munkanélküliség....Bolond ez a világ!
-
biker
nagyúr
multkor volt nálunk 3 napig a cégcsoport angol szerelője, és azóta pedzegetem, hogy a cégcsoporton belül miért nem egységesek a pénzek?
havi 400font csak a credit kártyán levő összeg, amiből ha este 18h00-ig nem ér haza a kiküldetésekről, akkro free ehet ihat alhat...
nekem meg itt most átszámítva 4.5 font... -
TheVeryGuest
senior tag
Szerintem azért ha igazságosabb lenne az elosztás, akkor a gazdag országokban is picit drágábbak lennének a dolgok, mert akkor ugye nem tudnák a szegényebb országokat kizsákmányolni. Mert ha teszem azt nem Malaysia-ban gyártanák a NIKE cuccokat tál rizsért, akkor nem harvestálhatnának annyi pízt.
-
nilrem
aktív tag
Uk minimalbert nem tudom, de azt pontoson igen, hogy egy total kezdo buszsofor itt kap havi 636400 HUF-nak megfelelo £-ot ami kb 1720£. Azert itt is elofordul 20£-ert dvd. akkor legyen az atlag mondjuk durvan 10£ (ennyiert lattam a T2 fem dobozban) Mivel a buszsofor az nem minimalber. Legyen ennek 75%-a 1290£. Teheat a brutto jovedelmebol, mert nemtom hogy megy itt az ado tema 129 db dvd-t vesz. Eleg jo kis gyujtemeny! Szerintem ennyi jo film nincs is dvd-n. Jo film az amit legalabb 5-szor megneztel es meg mindig tetszik, es nem unod!
-
g@bo
nagyúr
1 éve voltam Londonban.
amikor akciózott a virgin megastore, pl. 6. napon dvd pl 7 font ( most az 2600 ft ) volt. de volt ott még vagy 100.
nálunk az akció 5999 ft. akkor is ha beledöglenek. a nem akciós meg 8 pénz.
a minimálbérről meg annyit, hogy ugye 2004 május 1-től EU. tagok leszünk. szerintem ez egy szégyen. -
kymco
veterán
-
nilrem
aktív tag
Itt nyomom UK-ben mostansag a temat. Gyerekek beszaras. Gyuruk Ura Ket Torony 6.99£. Itt na na, hogy csesznek irassal foglalkozni, mikor egy pizza is 13£, kb fel pizza araert kapnank otthon egy jo dvd, akkor mi se foglalkoznank ilyenekkel R+ R-, meg hasonlo baromsagok! Na itt van a lenyeges kulombseg! Mi a szarert olyan draga nalunk?
-
g@bo
nagyúr
''az egész magyarországi gazdasági és társadalmi helyzet szinte erőszakolja, hogy lopjunk DVD meg szoftvert....''
mert nálunk 53000 bruttó a minimálbér ( bejelentve ezért dolgozik a fél ország...). miközben a gáz/villany/bkv/etc... áremelkedése nem a ksh által közölt inflációval emelkedik.
és a dvd filmeket ( is, a gammákat is ) annyiért kapod meg, mint pl. az osztrák. sőt, néha ő olcsóbban mint mi tróger m.....ok. -
-
medicineman
csendes tag
Hello !
A jogi oldalát nem elemzem, elméletileg a saját DVD lemzedről saját használatra készíthetsz másolatot. 1 az 1-ben sajna még nem, de pl csak elméleti síkon vizsgálva a kérdést mondjuk lenne egy DVDshrink nevű program, amely alkalmas a kétrétegű kb 9GB filmet, kiválasztható módon lerippelni, pl. pont írható DVD méretre, kb 40-50 perc alatt, hogy közben a teljes lemezt is meghagyhatod, de akár mellőzhetnéd a nem érdekes részeket pl. menü, urdu nyelvű hangsáv, tök felesleges extrák, akkor lehet, hogy tudnád másolni. De ez csak pusztán elméleti fejtegetés, mint az ugye köztudott DVD-t és CD-t másolni csúnya dolog. Neten keress rá!
-
Szali
tag
Mivel ''vérszagra gyűl az éji vad'', úgyis kijönnek a kétrétegű lemezzel, csak nem most. A mostanában látott ''húzzunk-le-minden-bőrt-a-júzerekről'' marketingtechnikát prognosztizálva, előbb hagyják, hogy elterjedjen az egyoldalas lemez, amire majd kiadunk 1 halom pénzt, aztán kijön a kétoldalas lemez, arra is kiadunk még 1 halom pénzt, mert nekünk ugye kell az a 2szerakkora adattároló. Aztán jön a blue-ray, ami harmincakárhány gigabájt, akkor persze kidobhatjuk az egész DVD miskulanciát íróstul, kétoldalas-lemezestől, mert nekünk vajon kell az a 36 GB? Hát persze!
Ez megy ma az az informatikai piac egész vonalán.
Egyébként emlékezzünk, honnan indult a DVD ára:200.000ft. Most hol van? 40-60.000 ft (ami még mindig nem teljesen emészthető ár). Ha így halad lesz ez még jobb is...
Szali -
Male
nagyúr
Szerintem a 8x sebesség nem 15 perc, hanem inkább 8 (legalábbis kétszeres sebességgel írva 33 perc nekem 1 DVD).
Kétrétegű írható DVD nem biztos, hogy lesz (mármint +/- változatban, a DVD-RAM-ban elképzelhető), mert az kevésbé tükröződik, mint a gyári DVD-k -> a gyári DVD második rétege kb annyira tükröződik, mint az írott DVD első rétege, szóval elég nehéz megoldani, hogy egy annál is rosszabbul tükröződő felületet használjanak (az írható második rétege lényegesen rosszabbul tükröződne, mint az első -> erősebb lézer kéne, több hiba, stb.). -
rogers
aktív tag
Hali,
Nem gyárilag, hanem átalakított, de én már eleve átalakítva vettem egy forgalmazótól. Nem vmi szuper márka, nem akartam rá sokat költeni.Nekem fontos volt az is, hogy rendesen konvertáljon PAL-NTSC között és tudja mindkettőt videójel kimeneten is produkálni... Ez ugye egy asztali lejátszó.
Sony DVDket lehet régiómentesíteni, u.n. chipset cserével, ezt elég sokan csinálják, vhol olvastam egy magyarországi emberkéről is aki foglalkozik ilyesmivel asszem a www.xpress.hu oldal fórumán. Ha gondolod nézz utána. -
erdoke
titán
Szerintem ez most nem ugyanaz a szitu, csak a példa kedvéért:
- Nem látszik eldőlni a ''+ -'' probléma, az új írók kivétel nélkül mindkettőt támogatják.
- Nem akarnak kijönni kétrétegű lemezzel, pont a filmkiadók miatt.
- 8x írási sebességnél járunk, ami egy írható DVD-nél kebesebb mint 15 percet jelent.
stb. -
Szali
tag
Hali!
Mostanában olyan déjá vu érzésem van: nemtom ki emléxik még azokra az időkre, mikor a CD még újdonság volt, és bárki ölni tudott volna egy 4x-es CD-ROM-ért?(!) Akkor is azzal cumiztuk be, hogy nem lehetett tudni, meddig képesek elmenni technikailag a CD-ROM-mal. Most valahogy ugyanez zajlik a DVD körül. Most még csak egy oldalas diskeknél járunk és 4x-es írási sebességnél, aztán nemsoká majd nem gyözünk pislogni. Azt gondolom, hogy mikor eldől (ha eldől?) a ''+R vagy -R'' kérdése és bejön a kétrétegű DVD lemez(már jön), onnantól már megéri írót is venni, és akkor lesz itt az ideje a DVD másolásnak. És az írási sebességek sem maradnak mindig így... Szóval, mint annak idején, a CD-knél, itt is a legkiforrottabb stratégia, hogy ráülünk a kezünkre, és bármennyire is szarul esik, nem invesztálunk egyelőre DVD-be (hacsak meg nem vesszük eredetibe'), hanem hagyjuk kifejlődni a technológiát, illetve megvárjuk, míg a kiforrott technológiának lemegy az ára a magyarországi megfizethető szinvonalra.
Szóval úgy látom, hogy azt kell tenni most is, mint a CD-nél annak idején: ha normális cuccot akarunk és minőségi nyersanyagot, amivel lehet is kezdeni valamit, akkor várni kell.
Uff, én beszéltem, remélem, nem túl nagy ökörséget.
Szali -
erdoke
titán
A dolog kb. úgy müxik most, hogy
1. Leszeded a DVD-ről a komplett tartalmát a HDD-re -> ez a rippelés.
2. Kiválogatod azt, amir e szükséged van. Nyilván a film, eredeti + magyar hang, felirat, esetleg a menü. Extrákat, többi nyelvet kiszórod. Ez a szerkesztés.ű
3. A végleges írnivalót megszemléled méretileg, és ha ráfér egy írható DVD-re (4,7 GB, de decimális!), akkor kiírod, ha nem, akkor előbb áttömöríted, és utána írod ki. A manapság megjelenő filmek többségét át kell tömörítened ahhoz, hogy kiférjen egy írható DVD-re. -
And
veterán
Hi!
Kukkants be ide:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=21095
meg ide:
http://www.doom9.org/index.html?/mpg/ifoedit-dvdauthor.htm
ez lehet hogy elveszi a kedvét annak, aki nem akar sokat szórakozni
a dologgal... semmiképp sem megy egy az egyben.
(talán ha egyrétegű a lemez ?) -
rogers
aktív tag
Na és azért, hogy nehogy már én legyek a ''szent'', azt bevallom
, hogy olyan DVD lejátszóm van, ami régiómentesített, azaz törvénytelen. Mert ezt a régiókódos világmegosztást nem vette be a gyomrom
Eddig egyetlen olyan DVDs filmtémát találtam, hogy minden termék régiómentes, csak sajnos az meg annyira nem érdekel... Lehet tippelni mi az -
rogers
aktív tag
Hát ja, a mozi néha nagyon gázos tud lenni. Elfelejtettétek hozzátenni a későn érkezőket akiknek persze mindig középre szól a jegye...
Amúgy tudom, hogy mennyibe kerül egy DVD, mert én vagyok olyan ''hülye'' és megveszem ami teccik, van vagy 80db otthon. Mániás házimozirajongó vagyok, szóval ezen nem lehet segíteniMondjuk el kell ismerni, nem minimálbérből élek az biztos. Ettől függetlenül nagy volt a csábítás amikor a haveroméknál került a cégbe DVD író. De úgy gondoltam, nekem annyit megér az eredeti. Így aztán egyetlen másolt DVDm sincs, mind eredeti. Ez ez én vagyok.
Ti mások vagytokNem lehet mindenki egyforma. Szörnyű is lenne a világ akkor.
-
biker
nagyúr
ja, és elmegyek a legjobb filemkre moziba, segítem a filmipart
de kib........................ kur............... roh............. utálom a sok prosztó fa... köt.... zabáló csámcsogó szörcsögő, csörgő, zsürcsögő és sorolhatnám.....
mert filmnézés helyett zabálni mennek, tescos szatyrokkal, 15liter popcornnal, csipsszel, szívószálas kólával...
anno bementél csörgős cukorral, ugy pofán vertek, nem is érdeklet a film, ma meg, mást sem hallani az 500W hang mellett sem, csak a csamcsogást, szörcsöést, esti megbeszéléseket, stb... -
rogers
aktív tag
''jogi része nem érdekel'' - ez tetszik
, na jó most nem fogok kötözködni, csak magamban elszomorodom megint kicsit.
Amúgy sajnos lehet másolni, bár azért nem olyan egyszerű. Amit tudok és hallottam az az, hogy általában úgy másolják a gyári DVDket, hogy leszedik a képet meg azt az egy hangsávot ami a legfontosabb, meg egy feliratot esetleg, ez általában kifér 4GBra... Ha kompletten extrákkal, mindennel együtt akarod másolni az gázos.
De inkább vedd megA haverom is mindig tőlem kéri kölcsön, ha az extrák is érdeklik... Tudom, tudom, az egész magyarországi gazdasági és társadalmi helyzet szinte erőszakolja, hogy lopjunk DVD meg szoftvert, mert olyan szar minden, hogy vmitől jól kell érezzük magunkat, de akkor is. Kis lépésekkel lehetne fejlődni. ...mondjuk úgy, hogy minden 3.-ik filmet inkább megveszed a lemásolás helyett...
-
biker
nagyúr
egyik emberem azt mondja, csak kakkro vesz dvd írót, ha lehet 1:1 másolni filmeket vele dvd-to-dvd
most a jogi része nem érdekel, csak hogy lehet-e?
mindent kiir hdd-re, és visza dvd-re, akkor jó lesz-e?
miközben írok már eszembe is jutott, gyárilag 2rétegűek és 9.6gigásak a diskek...
és nem lehet...
de hátha valaki tud jobbat a create svcd 3-4 gigásra, és ird ki dvdre kezdetű dolognál
Új hozzászólás Aktív témák
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- Eladó 2db TOSHIBA PC P300 3,5" 3TB SATA HDD 100/100%
- IDE HDD-k eladók
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest