- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok, bizt. másolat készítésekor már akadtam olyan (új, nem karcos)lemezre, amit a shrink kidobott, mert valszeg másolásvédett, de a decrypter megcsinálta. Most jött az első olyan, amit már a decrypter is kidob... mi lehet az oka/megoldása?
Van egy figyelmeztetés a lemez ellenőrzésekor: Possible Structure Protection Found! 16 areas have been marked as 'suspect'. Dummy sectors will be inserted where necessary.
2% körül jön ez: I/O error... -
lusta2004
csendes tag
SEGÍTSÉG!!!
DataWrite Titanium (fekete) disc-et vettem, és LG GSA4163B-vel (Fireware 1.05-re frissitve) írok. Meg írja hiba nélkül, viszont a lejátszó disc error-t dob rá. A szgépben valamikor elindul a disc, valamikor lefagy tőle. Mitől lehet ez??? Nero-val írok már ezer éve, és eddig jó volt! Ha Decrypter-rel írom ki az image-t, akkor is lefagy az asztali tőle? Ha tudsz valamit akkor ide lőjj egy mail-t légyszi, köszi. lusta2004@freemail.hu -
nyomika
csendes tag
Hello mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Rebuilder+CCE (ha jól emlékszem 0.94 és 2.7-es verziók) párosítással egy film tömörítésre 4 pass-szal Sempron 2800+ 1GB RAM párosítással a 10 óra reális? Legutóbb ennyi idő alatt végzett, ami nekem egy kicsit soknak tűnik. Lehet, hogy valamit rosszul állítottam be?
Előre is köszi a válaszokat -
mr_ricsi
veterán
válasz IRON STORM #3657 üzenetére
''bár a sempronba feleannyi cache van,ez nagyon sok idő......''
Ezt mi alapján gondolod?
Ma nézegettem a Tom's-on a teszteket, és a hang-video tömörítős tesztekben a 2166MHz-es TBred és Barton 1%-on belüli eredményeket produkáltak.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
rlph
tag
Hali!
Szóval még mindig azzal a fájllal van a problémám amit a 3639-es hszben írtam,de
most más jellegű: nincs hang ha átkonvertálom a ulead progival. Virtualdub és a nandub
meg nem ismeri fel a fájlt. Dvdlab sem és a DvdSanta sem szereti ezt a fájlt.
(mpg formátumban van hd-tv minőségben)
Help me!!!!Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi
-
Shalala
senior tag
Sziasztok valaki probalta mar a hitch(randiguru) cimu filmet dvdshrink-kel megirni?
Ket gepen probaltam biztonsagi masolatot csinalni az eredeti dvd-rol, es mindket gepen ugyanakkor szallt el crc hibaval, meg az elejen mikor a dvd-t analizalja.
Ez valami ujfajta vedelem, vagy lemezhiba?
Lejatszani letudtam a filmet siman gepben is es asztaliban is. -
PPeter
addikt
-
Shalala
senior tag
dede sony pictures a film, akkor dvd decrypter az viszi ugye?
-
IRON STORM
őstag
válasz Shalala #3666 üzenetére
Ha valóban rajta van a Sony új védelme akkor sajna a decrypter nem viszi.
érdekes módon a Decrypter fejlesztője pont az ARccOS védelem beépítésén dolgozott amikor úgymond leállították. gondolom a Sony nyomására.
Tudtommal a DVDFab Decrypter progi már leszedi.Csak a TDi!
-
PPeter
addikt
válasz IRON STORM #3667 üzenetére
Ha nem a teljes filmet szeded le vele, hanem IFO módban a streameket kapod ki belőle, akkor szépen lejön ám (le kell jönnie, mert a film is lejátszható, tehát a valós PGC-k hasznos stream-jei végig kiolvashatók kell legyenek), csak ugye akkor még majd újra össze kell rakni a manuális tömörítés után a filmet, ami nem mindenkinek fekszik, mert mindenki az egygombos programokkal szórakozik.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
PPeter
addikt
válasz attilam #3669 üzenetére
Az a probléma, hogy én nem tudok neked egyszerű megoldást ajánlani, mert jómagam hivatalból is DVD-Video authoringgal foglalozom (sok más egyéb mellett), és ennek okán csak a robosztus, a DVD-Video formátum minden képességét kiaknázó, professzionális authoring rendszereket ismerem, mint amilyen a Scenarist, vagy a Maestro - ezt meg itt nem tudom neked elmagyarázni hely és idő hiányában. De sok-sok mindent leírtak már erről a neten, keress rá az authoring programokra, leírásokra, ha szánsz rá egy kis időt, akkor meg lehet tanulni.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
erdoke
titán
válasz IRON STORM #3667 üzenetére
Az a kérdés, hogy mennyire új kiadású a film, mert az ''Arcos'' folyamatosan változik, így a régebbiekkel még a Decrypter is megbirkózik.
Mellesleg nem a SONY, hanem a Macrovision tette taccsra a Decryptert. Nyomja az új védelmét...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz attilam #3673 üzenetére
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, ugyanis a szerkezeti védelmeknek (structural protection) pont az a lényegük, hogy a rippelő progi nem jól ismeri fel az adott szerkezeti elemek elhelyezkedését és viszonyát. Tehát pl. ha te elkezdesz streameket kimásolni a fő filmnek látszó VTS-ből, akkor valami dzsuvát kapsz, mert valójában az nem az.
A legjobb aláírás a héten
-
IRON STORM
őstag
Igen igazad van. Maestroval szoktam filmet összerakni, de sajnos az eredeti menüt nem tudom beleépiteni. Kénytelen vagyok egyedi menüt gyártani.
Viszont a FABDecrypterrel ha leszeded , ugyanúgy beadagolható bármilyen tömörítő proginak és nem kell streamekre szétszedni.Csak a TDi!
-
Blackmate
senior tag
Van 2 image DVD-m nrg formátumban. 2-2 giga, így ráférne 1 korongra is. Van valamilyen egyszerű módszer, amivel megoldhatom egy lemezen a dolgot, vagy ehhez már mindenféleképpen DVD editor kell?
-
erdoke
titán
válasz Blackmate #3679 üzenetére
Ha elég, hogy egyik után indítja a másikat, és nincs választó menüd, akkor nagyon egyszerűen meg tudod oldani pl. PgcEdittel. Ha kell egy egyszerű közös menü, akkor a DvdReMake (Pro) a legjobb egyszerű megoldás. Van még sok jó progi (pl. a DVDLab, vagy a full reauthor akár Scenaristtal), de ezek mind bonyolultabbak.
A legjobb aláírás a héten
-
róland
veterán
válasz attilam #3683 üzenetére
Én még nem vettem észre, hogy rontana. Bár az igaz, hogy figyelni kell rá, hogy semmit se tömörítsen, mert hajlamos nem csak a képet tömöríteni.
Nekem tetszik a program. Egyszerűen kezelhető és eddig mindent vitt.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
attilam
őstag
Nagyon tetszik ez a DVDLab Pro. Nagyon jó tutoriálja is van: mintha hülyéknek írták volna, tehát nekem. Na jó annyira azért nem vagyok hülye, de tény hogy az utóbbi időben nem igen csiszolgattam a DVD-s tudásom. Ahogy nézem ez akkor mpeg2-es videó streameket fog megenni, és ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Az az igazság, hogy egy kicsit most vérszemet kaptam, és van itt a gépemen egy-két videó, amit szeretnék otthon DVD-n megnézni. A formátuma WMV, meg AVI. Ezeket át tudom kódolni a CCE-vel (2.7-es van)? Mert ahhoz sajnos nincs ilyen jó tutoriálom, és nem tudom, hogy hogyan álljak neki. Már csak a szabványméretek miatt is. Ebben tudtok nekem segíteni? Nagyon megköszönném. -
erdoke
titán
-
attilam
őstag
Ismerem a Shrinket. Azzal a büdös életbe nem csinálsz WMV-ből, AVI-ból DVD-Videót. Meg vannak sokkal elegánsabb megoldások is. Főleg ha tömöríteni kell vele. Na abban elég gyenge, szóval én nem is szoktam ajánlani ezt a programot senkinek, de a legtöbb mezei user mégis ezt használja, mert egyszerű és gyors, kontra minőség.
-
nyomika
csendes tag
a film kb 140 perces volt (es 6,8 giga extrak nelkul), es vegul 670 perc alatt vegzett vele. a gep nincs huzva, es egy hdd van benne. a task manager szerint 100%-on dolgozik a proci. ja, ez meg a 2000 mhz valos frekvenciaju sempron.
masok tomoritesi idejet olvasgatva kezdek elszomorodni, hogy valami nagyon nem stimmel...
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz attilam #3693 üzenetére
Csak egy kis idézet a 3678-as hozzászólásodból: ''... olyasmit hallottam, hogy ...'': Számomra ez azt jelenti, hogy Te nem ismered a programot, csak hallottál róla valamit.
WMV-ből, AVI-ból tényleg nem csinál videót, de másolásra kitűnő. A tömörítésre meg oda kell figyelni. A Re-Author része meg nagyon jól vágja a filmeket. meghagyva azokat a részeket amiket szeretnél megtartani.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Frigo1407
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy videóvágó progit (miniDV-t szeretnék megszerkeszteni, majd DVDre kiírni), amit egy kezdő is tud kezelni, és mondjuk ingyenes.
Köszi
[Szerkesztve] -
Frigo1407
csendes tag
válasz IRON STORM #3698 üzenetére
Köszi IRON! Megpróbálom.
-
nyomika
csendes tag
válasz nyomika #3655 üzenetére
Sziasztok.
Kozben megoldodott a dolog, ujraraktam a Windows-t, es most 4 passal 320 perc alatt vegzett. Ez meg mindig eleg hosszu, de mindenesetre jelentos javulas.
Azert hozzatennem, hogy az elozo Windows is csak 2 hetes volt, igaz, angol.
Nem tudom, hogy mi lehetett a gond, ha valakinek van otlete, akkor szivesen vennem, hogy ne forduljon elo ilyen a jovoben.
Koszi
Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- Bontatlan! Seagate 14TB SATA 7200RPM HDD!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest