Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Elkészült egy javított változat.
Innen letölthető.Kivettem az eredeti címet a leírás elejéből, a \' javítva '-re (az angol címeknél okozott problémát), valamint bekerültek a főszereplők is az <actor> rész alá.
Korábban is csak azért nem csináltam meg ezt az utóbbit, mert a Cobra 11-nél néha még van szöveg a szereplők után is, és ez elbarmolta az egészet. Most megoldottam, viszont így az összes szereplő egyben van, vesszőkkel elválasztva. Hogy hogyan tudnám szétszedni őket egyesével, arra még nem jöttem rá.
Ez a szétszedés még egy későbbi megoldandó feladat, valamint az, hogy a & szöveget kicserélje &-ra (a htmldecodespecialchar nem cseréli ki). Ezt majd lehet, hogy megkérdezem a fórumon, hátha van rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Óvodások homokozója
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest