Új hozzászólás Aktív témák
-
MasOyama
őstag
válasz
zhagyma #9227 üzenetére
Na igen, ez aggaszt most engem is, hogy a tv kártya képét el lehet e a küldeni pl. skypon, vagy bármi máson. Ezt vajon honnan tudom meg? A számítógéppel nem lesz gond. Ahhoz megvan a vas. Egy i5, vagy i7 lesz benne, 8 giga rammal, és min 5 megabites feltöltési sebesség lesz.
-
MasOyama
őstag
válasz
wassermann #9225 üzenetére
Elnézést, már közben rájöttem én is, hogy nem ide való.
Végig gondoltam, kell 4 giga ram, kb. 5 megabit feltöltési sebesség, és min intel i5 - ös proci, hogy valós időben tudja konvertálni a képet.
-
MasOyama
őstag
Tud valaki nekem ebben segíteni?
Szeretnék 2 db videó kamerát rákötni a számítógépemre, mind a kettő HDMI kábelen lenne a géppel összekötve, és 1920x1080i felbontású kamerák. (Panasonic TM80)
Mind a két kamera képét szeretném az interneten keresztül továbbítani HD minőségben. 2db TV Tunert szeretnék venni, és egyszerre használni őket.
Ehhez kinéztem 2 különböző tv kártyát, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen, mivel jobb az egyik, és mivel rosszabb a másik.
http://ipon.hu/webshop/product/avermedia_avertv_capture_hd_3d/171906 -
AVERMEDIA AVerTV Capture HD 3D
Ez sokkal több mindent tud(3d), mint a másik, mégis azonos áron vannak, a másik mivel tud többet?http://ipon.hu/webshop/product/avermedia_darkcrystal_hd_capture_pro/190485
AVERMEDIA DarkCrystal HD Capture Pro
Ez mivel tud többet, mint a másik?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged