Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
stan_smith
csendes tag
Echolite HDC-2210
Ez a készülék valóban alkalmas avi, mkv lejátszására?
http://forgat-sat.hu/webshop/echolite-hdc-2210-kabeles-hd-digitalis-vevo-p-914.html?osCsid=274c3a4980dc4b35630a13ee8e53e576Mert egy másik forgalmazónál ezt találtam:
"A készülék nem alkalmas MKV, DIVX, AVI filmek lejátszására! Kizárólag csak az általa felvett műsort tudja lejátszani!"
http://www.digitalsat.hu/index.php?module=staticpage&id=256&lang=1 -
stan_smith
csendes tag
Technisat CableStar HD 2 nevében a 2-es azt jelenti, hogy 2 tuneres?
Tehát tudnék egy frekvencia egy csatornáján felvenni és egy eltérő frekvencián timeshiftet használva nézni egy másik csatornát?
-
stan_smith
csendes tag
Hali!
Synaps CHD-3000 HD-hez lenne egy kérdésem
Ez van a termékleírásban:
Recording one channel and Time Shifting another channel / Felvétel egy csatornáról és TimeShift egy másik csatornán (opcionális)Egy forgalmazó oldalán pedig ezt találtam: Azonos frekvencián 1 csatornát nézhet 1 másikat rögzíthet!
Akkor csak egy frekvencián lehet felvenni egy csatornáról és TimeShiftet használni egy másik csatornán vagy ennek a két csatornának a frekvenciája különböző is lehet?
-
stan_smith
csendes tag
Beépített DVB-T tunerrel rendelkező felvevő elé beteszek egy DVB-C tunert akkor fel tud venni DVB-C-s adásokat?
Mert ezt gondoltam ki a problémámra, mert elég nehéz dvb-c felvevőt találni, míg dvb-t felvevő rengeteg van.
-
stan_smith
csendes tag
(#9315)-re valaki?
-
stan_smith
csendes tag
Olyan DVB-C vevőt / DVB-C vevőt-médialejátszót keresek, mely alkalmas egyidejűleg egy csatornán felvenni és egy másikon timeshiftet használni (csúsztatott lejátszás).
A médialejátszó nélküli vevők és a vevők-médialejátszók is érdekelnek.
A selteka cic-402hd-t találtam, viszont nem tudom, hogy képes-e erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest