- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Én Hajdúdorogon lakom, és a dvb-t jelet Tokajról kapjuk. Szinte teljesen szembe van velünk a torony. Az a kérdésem, hogy hogy állítsam a tetőtéri antennát. Teljesen egyenesen Tokaj fele, vagy valamilyen szögbe állítsam? Ugyan is, a mux b-t elég gyengén sugározza a tokaji antenna. És sokszor alig van jel, és bekockásodik a tv. Nem a legújabb az antenna, ha nincs más mód, akkor cserélem, de ha nem lenne muszáj, akkor nem. A kábel teljesen új, alig 1 hetes.
-
varmi2
nagyúr
válasz
wassermann #12338 üzenetére
FAT32-n 4 Gb lehet egy fájl max mérete, ha több, az hiba, nem tudja kezelni, így lejátszani sem semmi. Formázd a pendrivot ntfs-re.
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Remélem jó helyre írok. Tegnap beléptem a mindigtv extra táborába. És egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. Ha az utcán előttünk elmegy egy motor vagy egy benzines autó, akkor egy pillanatra bekockásodik a kép. Ez miért van? Mit tudok tenni ellene? Régebbi antenna van fenn a padláson. Ha újra cserélném az számítana? Tv-re van kötve az antenna, így nem tudom megmérni a jelerősséget. Esetleg, ha van olyan szoftver ami számítógépen kijelzi, akkor meg tudom mérni, mert van tv tuner csak be kell tenni a gépbe. -
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném nézni a dvb-t-n a csatornákat, de a jelenlegi régi antennával sajnos nem jó. Ezért fordulok hozzátok, ajánljatok olyan antennát, amivel tuti be fog jönni a dvb-t. Hajdúdorogon lakom, mindenképpen kültéri antenna kell, vagy jó szobai is, mondjuk erősítős? Egy Samsung 32B550 tv-n nézném a saját tunerével.
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Van egy Samsung 32b550-es lcd tv-m, amin alapból van M-PEG4-es HD tuner, melyhez csatlakozik a padláson, egy tetőantenna. A problémám, az, hogy hol van dvb-t adás, hol nincs. Nem értem mért. Tudnátok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest