- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulkas
tag
válasz
wassermann #10975 üzenetére
Köszönöm a választ, olvastam az 1 hsz.-t, csak hülyeséget írtam..
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy mely beszerezhető eszközzel, és mellékelt szoftverével érdemes próbálkozni, ha jó minőségű analóg és digitális adást szeretnék nézni egy jónak mondható fullHD monitoron? (Dell U2312HM)
Direkt nem vettem tunerrel rendelkező monitort, de már rájöttem hogy a külön kapható PC-s tunerek nem a legjobbak.. (Főleg a szoftverük) -
Tulkas
tag
válasz
donjohnson #10966 üzenetére
Üdv!
Lenne egy általános kérdésem, meg tudnátok mondani milyen lehetőleg(de ha kártyás az is érdekel) USB-s tuner eszközzel tudnám a legjobb minőségben nézni gépen az ingyenes digitális, és néha az analóg kábeles adást? (minimum HD, inkább FullHD-ben)
Sajna a keretem körül-belül 15 Mátyás, ezen a szinten kéne beszereznem...donjohnson!
Te mit használsz? (tuner)Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest