Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Köszönöm a válaszod, most már minden tudok
Azért írtam, hogy ingyen, mert máshol már írták, hogy a ZDF-et műholdon ingyenesen is lehet fogni, sőt akár HD-ban is.
Leegyszerűsítem a kérdést, milyen márkájú HD adás vételére is alkalmas digitális műholdvevőt ajánlatok, úgy 20-25 ezer Ft környékén? -
Pendragon911
aktív tag
válasz
Pendragon911 #12478 üzenetére
Valaki tudna segíteni kicsit, nem hiszem, hogy annyira bonyolultat kérdeztem volna
-
Pendragon911
aktív tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy kezdjük megelégelni a szolgáltatók által macerált csatornakínálatot és az ezzel járó bosszankodást és összeröffentenénk egy műholdas rendszert. Ma kaptunk német ismerőstől egy komplett tányérosantennát konzollal és egy 2 kimenetű fejjel. Ez a része tehát megvan, felhívták a figyelmemet arra, hogy a beltéri, amit veszek, mindenképpen digitális legyen.
Az én igényeim elsősorban azok lennének, hogy német csatornákat tudjunk nézni (ZDF a BL meccsek miatt, ugyanis most hiába van a csatorna a kínálatban a meccs idejére nem közvetít), akár HD minőségben és persze ingyen, mondjuk az Eurosport2 HD sem volna ellenünkre, akármilyen nyelven, csak a Bundesliga legyen látható rajta. Második feltétel, ami az előző egyik részéből sztem eleve következik, képes legyen FullHD kimenetre, vagyis HDMI-vel lehessen TV-hez csatlakoztatni és mondjuk még vmi jó kis digitális hang kimenet is járjon hozzá, ja, az USB-t ki ne hagyjam. Az is jó volna, ha tudnék felvenni mondjuk külső vinyóra. Nagyjából ezek érdekelnének. Milyen árban gondolkozzak és mely márkák lennének megfelelők. Ha szükség van a fej típusára, akkor azt meg tudom nézni esetleg. A médialejátszás annyira nem létkérdés, ezt csak azért írom, mert tudom, hogy már arra is képesek egyes beltérik, de mondjuk ha a FLAC lejátszást tudja, akkor az fincsi volna
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Hardcore café
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest