Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz
kutyuska #2595 üzenetére
No ez a firmware oldal pont az amire vagytam
koszi. Egyebkent nekem is csak ket dologra kell a cucc: HD film nezese anelkul hogy a gepem menne, valamint az osszes mp3 om egy helyen konnyen elerheto legyen. Ennyi. ( a WD TV ha muxik eth. el akkor mar erdekesebb sokkal szamomra foleg hogy 99$ ert hoznak nekem a tengeren tulrol
)
-
Z0mbi
senior tag
válasz
DarkByte #2590 üzenetére
nem beszelve arrol hogy meg esetleg AFA is hozzajon ugyhogy maris 120k rol beszelunk.
Hihetetlen hogy itt tartunk.... Na akkor ez is felejtos. Ennyiert ahogy mas is mondta pct rakok ossze. Jobbat, szebbet. Egyebkent nem nagyon ertem a gyartokat... Olyan nehez rajonni hogy az emberek mit akarnak? Olvassanak forumot...
x264, h264 HDMI port, digi hang ki, dvb-t mpeg4 el, talan analog tuner a szegenyebb nepnek. Felveteli lehetoseg, vinyo beepitheto, wifi/ethernet, usb2. ENNYI. Ezt egy dobozba berakva kb. 30$ bol meglehet csinalni vinyo nelkul. egy ilyen kutyunek nem kellene 100$ nal tobbe kerulni.
Ennek ellenere a mai napig dobnak olyan cuccot a piacra mint a WD TV es tarsai. No ethernet no nothing! Mindig leakasztja az ember rola a vinyot es masol mint a kokorban... arrrrrr
Na ki kellet ontenem a szivem.(majd elmeselem ezt a pszihologusomnak is)
-
Z0mbi
senior tag
Skacok.... nedves lett a bugyim ennek a lattan
:
BlobBox Nezzetek meg a specet...(pdf ben van egy reszletes)_
Az oldalukon kepek is vannak... Kar hogy meg arazva nincs. De MKV suppor a jovoben, linux kernel, wifi, ethernet, 3.5 os vinyo, dvbt tuner (dual), usb2.0x2, Internal buzzer ;)... nezzetek meg. Es remenykedjunk hogy nem lesz tobb 50k nal
Hihetetlen hogy ennyi ideig tart mig rajonnek mi kell az embereknek! Na irany vissza fatvagni! -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok,
A tegnap az M2.n latott japan utifilm alapjan ugy dontottem hogy jo lenne ha ezeket HD ben tudnam valoban nezni...
Az adotsagok:
Egy LCD tvdvb-t nelkul
Egy Laptop
mindez egy budapesti 4 emeletes teglahaz 1 emeleten (korfolyosos design az 1800 as evek vegerol75cm fofalakkal)
Kerdes:
Ha en elslatyogok az x boltba es veszek egy USB dvb-t tunert ami MPEG-4 es... akkor szerintetek fog ez nalam mukodni? (ja es a lapi a tvre lenne kotve egy vga val(dsub15))
Vagy ehez egy antenna kellene a teton hogy mukodjon?
Olyan tunert ne is vegyek amihez nincs sajat antenna? Vagy azok ugy sem ernek semmit?
Ha a helyi kabelteve kabelet kotom ra a tunerra akkor az mukodhet?
Minden segitokesz valaszt koszonok
udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged