- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
siker!
igazából a saját hülyeségem volt, mert nem tudom hogy nem tűnt fel eddig a hibaüzenet, ami jelezte, hogy hiányzik a firmware egyik fájlja.
a linkelt fw mellé kellett egy másik, miután ezt is betettem, azonnal minden működött
-
azbest
félisten
ha egyet sikerül kézzel belőni, akkor lehet a network discovery-vel felveszi alapból a többi muxot is (telekomnál így megy). Mindigtv esetén meg ezt érdemes felvitel előtt tiltani, mert mindenféle helyben nem fogható muxot is felvesz. De kábeltévén nagy segítség.
Nem tudom hány éve használom már a tvheadendet, de a scan még elkerülte a figyelmemetLehet mert én stabil 4.0.9 -est használok.
Ja hogy az a scan, most értettem meg csak. Azt hittem a frekvenciát keresteted vele. Az a force scan csak annyi, hogy a már beállított muxon (=frekvencia és paraméterek) lefrissíti a csatornalistát. De ha rosszak a paraméterek, akkor természetesen nem fog találni. Ez akkor jó, ha pl változik a csatorna neve vagy cserélgetik a kép-hangsávok pidjeit. Mindigtv esetén gyakori a kavarás, van amit magától lekezel, de van amikor kell egy force scan és takarítás.
A symbol ratenél figyeljetek arra, hogy a 6000 az ksym, szóval ha sima sym kell akkor az ezerszeresét kell beírni. Frekvenciánál szintén. Figyelni kell a mértékegységre
Erre tippelek, elsőre én is benéztem anno. -
korcsi
veterán
Igen, amikor foglalkoztam vele (több mint egy éve akkor még ez volt a helyzet) a QAM256 nem igen megy vele. Geniatech t230 ami jó lehet, bár annó PC-n nálam az se volt tökéletes, de másnak RPi-vel ment.
További információ a hozzászólásokban.
-
azbest
félisten
Attól függ hol vagy.. nálam a 8adikon újszegeden elég a botantenna is.. ha kevés, akkor még mindig lehet 2200ért szegeden ilyet [link] venni, ismerősnek nem volt elég a botanenna belvárosban, egy ilyet vettünk és a hátsó rácsot fel sem szerelte rá... de úgy is befog mindent, akárhogy rakja a szobájában
(tehát nem lett kitéve szabadtérbe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EAFC 25
- Milyen program, ami...?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest