- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Plazma TV topic
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
-
gulyasa
őstag
Tekintve, hogy Dunakeszihez a legközelebbi adó Vácon van, az azt jelenti, hogy minimum 20 km-el kell számolni. Vagyis kizárólag tetőantennával garantálható a vétel, szobaantennával biztosan kijelenthető, hogy nem fog sikerülni.
Ebből kell kiindulnod.Ha nagyon nem megy a tetőantennás megoldás, akkor én inkább valamelyik online stream szolgáltatásban gondolkodnék - feltéve, hogy van stabil gyors neted.
Pl. Sweet.TV és hasonló társai.Szerk.: Célszerű olyat választani, amihez van a tévédre letölthető applikációja. Samsungkat nem ismerem, de az LG-m webos-éhez elérhető pár ilyen. A sweet-et is azért hoztam fel példának, mert azt már használtam. Ráadásul első regisztrációtól számítva 1 hétig ingyenes, aztán egy aktuális akcióban még ingyen meghosszabbítható plusz további 14 nappal. Havi díjas, nincs "hűségidő", meg ilyesmi, aztán ha már nincs szükséged rá, bármikor visszamondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest