- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Raucher #8316 üzenetére
Amíg a DigiTV adását fel lehetett törni, addig nem is volt gondom, a gyerek műholdvevője tökéletesen rögzítette az ATV-t .ts-ben, a laptopon szépen megnézhettem. Csak a DigiTV
MÁRA már az őskorban rekedt, CSAK a saját készülékeiket használhatod, amin nincs USB csatlakozás, tehát az ilyen egyszerű felvételnek annyi. Ráadásul új készülékük sincs, a szerelő szerint gányolni kell a régi darabokat.Így gondoltam azt, hogy majd a DVB-T adás megoldja a kínomat. Végül is azt a megoldást kell csak megtalálnunk, hogy miképpen is rögzíthető az ATV adása a gyakorlatban. Biztos van olyan linuxos settopbox, aminek nem akadály a kódolt csatorna, ha ott a Conax kártya. Végül is fizetünk mindegyik megoldásért, nehogy már ne rögzíthessem MAGAMNAK házi használatra a műsorukat. De mondom, a szabványos kimenetek is szóba jöhetnének: SCART, RCA, HDMI, Svideo, csak én nem tudom ellenőrizni, hogy ott kijön-e az ATV adása. Csak ezért meg nem vennék egy digitalizálót feleslegesen, mert akkor ott dögöljenek meg, oszt kész. Amúgy is csak néhány műsor érdekelne, de belehalni nem fogok, ha mégsem nézhetem őket utólag. Csak rohadtul bosszantó, hogy hülyének néznek minket. -
-
DRPCDoki
tag
válasz
Raucher #8217 üzenetére
Le tudod írni konkrétabban? Szóval a képen ott van az STB-m és a pdf-ben pedig a tunerem, hogy ott pontosan mit mivel kell kötni és ehhez milyen kábelek kellenek? Szükség esetén próbálok jobb képet csinálni az STB-ről, mert ez elég gyenge lett, de csak teló volt kéznél és a fényviszonyok se a legjobbak voltak. bocs, hogy ennyit kérdezek, csak valszeg kábelt is kell vennem, és ahhoz nem árt tudnom, pontosan milyen kell, ha rosszat vennék az se lenne túl jó dolog
-
Acor
aktív tag
-
Rick4
félisten
válasz
Raucher #7824 üzenetére
Várjál, igazad van, a forgatós rendszernél a fej fix, nekem a földi pozícióm miatt 1°-ot kell eltekernem az astránál, és ahogy tekerem, mindig dől a tükörrel is a fej. Tehát az összes hold a saját pozíciójához képest vízszintes, ugyanazon hosszúsági fokról, a földről nézve.
A címkés 0.1db-est meg úgy értettem, hogy jellemzően 0.3 körül vannak a fejek, a címkére meg 0.1 van írva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- BestBuy topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest