- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- SSD kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
Köszi a választ, ha minden jól megy, a héten meg tudom csinálni, bár nem tudom, lesz-e rá időm, mert elég sok dolgom lesz...Teszt képpen megnézem az ezer éves xp os-es gépen, mert ott nincs driverprobléma aztán a véglegesre majd kitalálok valamit, mert win7x64re nincs driver, win7x32-es, vista32-es 64-es és az xp driverek sem hajlandók települni a tunerhez.
-
DRPCDoki
tag
válasz
Raucher #8217 üzenetére
Le tudod írni konkrétabban? Szóval a képen ott van az STB-m és a pdf-ben pedig a tunerem, hogy ott pontosan mit mivel kell kötni és ehhez milyen kábelek kellenek? Szükség esetén próbálok jobb képet csinálni az STB-ről, mert ez elég gyenge lett, de csak teló volt kéznél és a fényviszonyok se a legjobbak voltak. bocs, hogy ennyit kérdezek, csak valszeg kábelt is kell vennem, és ahhoz nem árt tudnom, pontosan milyen kell, ha rosszat vennék az se lenne túl jó dolog
-
DRPCDoki
tag
Így néz ki az STB-m. Találtam még egy arra utaló dolgot, hogy az én tuneremmel esetleg megoldható lenne a dolog. hsz1, hsz2
Bár mivel DVB-S es az STBm vagy DVB-S2es(dobozán DVB-S van írva), ezért elvileg nem jó hozzá, csak jelenleg egyrészt nincs audio meg svideo kábelem, hogy megnézzem ezt a dolgot, másrészt pedig vagy más oprendszert kéne telepítenem vagy van egy régi használaton kívüli gépem, amin xp fut, azon próbálhatnám még ki a tunert. bocs a sokadik hszért, csak sürgős lenne -
DRPCDoki
tag
Ezt olvasva merült fel, hogy esetleg jó valamire a tunerem. (bocs a dupláért, de kifutottam az időből a szerkesztéssel)
-
DRPCDoki
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogyan lehetne megoldani, hogy T-Home Sat TV-t lehessen nézni pc-n? Van egy Gigabyte GC-PTV-TAF típusú hibrid tv-tunerem még régebbről, nem tudom ezzel lehet-e kezdeni valamit, főleg, hogy win7 x64re még mindig nincs hozzá driver és win7 x32, vista x64 stb. drivereket sem engedi telepíteni. Szóval érdekelne, hogy az imént említett tunernek hasznát veszem-e, azzal megoldható-e a dolog és ha nem, akkor milyen eszközt/eszközöket kell beszereznem. (itt a 8. oldalon látszik, milyen csatik vannak az említett tuneren)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest