- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pube111 #19854 üzenetére
nem ismerem a helyet, de ha van hálózat is a tévéknél, akkor lehet hogy olcsóbb és egyszerűbb lenne, ha nem modulálnátok semmit sehova, hanem iptv-t csinálnátok, minden tévé kapna egy stb-t, és akkor nem kell horror pénzekért 30 csatornát előállítani.
de ha modulálni kell, és van, aki ért is a felkonfigolásához, akkor ha jól értem a user manualt, akkor ez a kártya össze tud rakni 4 muxot, abba már bele lehet taposni 30 hd streamet. már csak be kell hozatnod egy céggel, amelyik ad róla számlát
-
Diák66
őstag
válasz
pube111 #19847 üzenetére
Tehát olyan eszközt keresel, ami közvetlenül megkapja az IP kamera jelét, majd azt DVB-T/C jelként továbbítja? Nehéz szülés lesz. HDMI-DVB-T/C modulátor létezik, de a kamera és a TV közé be kell iktatni egy eszközt, ami a kamera IP jeléből HDMI-re megfelelő jelet produkál.
Valahogy úgy nézne ki, hogy Kamera -> HDMI koverter -> HDMI Modulátor -> DVB-C/T vevő.
Kérdés ugye az is, hogy egy képet akarsz megjeleníteni, vagy többet. Mert ha egy csatornán lesz több kép, akkor nem kellene annyi eszköz, de ha a tévén külön-külön csatornákra is tennéd.... akkor az súlyos összeg lesz szerintem. Nyilván egy NVR kimenetét is rá lehet tenni a HDMI modulátorra, de ugye az NVR vezérlése nem megoldott, hacsek nincs bekötve IP hálózatba. Nem igazán értem mondjuk azt sem, hogy miért szükséges rátenni DVB-T/C rendszerre a kamera képét. De sikerüljön a projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest