- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
válasz
Diák66 #19850 üzenetére
Munkahelyemen lecserélték a régi analóg kamerákat ip kamerákra. A kamerák a ház hálózatán vannak. Rádugtak a hálózatra valami eszközt, ami veszi a kamera képeket, és uhf jellé alakítja.
Van a házban kb 60 tv, és coax hálózat.
Szerintem gyenge az átalakító, mert mindenhol késik a kép 2 másodpercet, rossz minőségű, szaggat,
olyan mint ha 2 fps lenne.
Ezért gondoltam, hogy nem uhf-re kéne alakítani, hanem dvb-re. Azt felküldeni a jelenlegi coax rendszerre, a tv-k meg mindenhol tudnak dvb-c.
Csak kéne a kamerákat csatornánként látni. -
válasz
Diák66 #19850 üzenetére
a hdmi lépés teljesen felesleges, vannak ip streamből dolgozó modulátorok is. ráadásul a kamerából már eleve egy transport stream jön ki, teljesen felesleges dekódolni majd újrakódolni.
a kérdés inkább az, hogy miért kell dvb-re felkavarni, ha már van hálózaton továbbítható stream.
de ha ez kell, én biztosan ezzel foglalkozó céghez fordulnék, mert én ugyan ügyesen guglizok, de azok az emberek valószínűleg láttak már ilyet közelebbről is
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest