Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
válasz
Diák66
üzenetére
Munkahelyemen lecserélték a régi analóg kamerákat ip kamerákra. A kamerák a ház hálózatán vannak. Rádugtak a hálózatra valami eszközt, ami veszi a kamera képeket, és uhf jellé alakítja.
Van a házban kb 60 tv, és coax hálózat.
Szerintem gyenge az átalakító, mert mindenhol késik a kép 2 másodpercet, rossz minőségű, szaggat,
olyan mint ha 2 fps lenne.
Ezért gondoltam, hogy nem uhf-re kéne alakítani, hanem dvb-re. Azt felküldeni a jelenlegi coax rendszerre, a tv-k meg mindenhol tudnak dvb-c.
Csak kéne a kamerákat csatornánként látni. -
válasz
Diák66
üzenetére
a hdmi lépés teljesen felesleges, vannak ip streamből dolgozó modulátorok is. ráadásul a kamerából már eleve egy transport stream jön ki, teljesen felesleges dekódolni majd újrakódolni.
a kérdés inkább az, hogy miért kell dvb-re felkavarni, ha már van hálózaton továbbítható stream.
de ha ez kell, én biztosan ezzel foglalkozó céghez fordulnék, mert én ugyan ügyesen guglizok, de azok az emberek valószínűleg láttak már ilyet közelebbről is
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann