Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rollee #15233 üzenetére
Az MPEG4 csak rá van írva, a dekódolást úgyis a PC végzi. Általában a hozzá adott szoftver és támogatás az, ami megkülönbözteti a tunereket. Esetleg Linux alatt lehet gond a driver-el, de az se biztos, Windows alatt használom egyelőre.
Én egy Alcor DTV Duo-t szereztem be, ez dupla tuneres, egyszerre akár különböző MUX-on lévő adásokat is fel tudok venni. Na meg egy kártyaolvasós billentyűzettel és MindigTV Extra kártyával mennek a fizetős adások is, akár PIP-ben is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rollee #15229 üzenetére
Egy sima DVB-T tunerrel tudsz nézni felvétel közben elvileg másik adót, viszont csak ugyanazon a MUX-on lévőt. Ha másik MUX-ról is akarsz, ahhoz már két DVB-T tuner kell (biztos létezik dual tuner PCIe-ben, de én USB-s eszközt használok erre a célra). Amennyiben még ehhez a DVB-C-re is szükséged van, az már 4 tuner (mivel ott sincs az összes adó ugyanazon a frekvencián), ilyen egyben biztos nincs.
Programra a DVBViewer-t ajánlom, bár fizetős, de azt a 22 dollárt szerintem bőven megéri. Ez biztos kezel több tuner-t is egyszerre és még a megfelelő plugin-ek segítségével az előfizetői kártya is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest