- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alfonz64 #15648 üzenetére
Én sajnos csak tár hét múlva találkozom legközelebb a készülékkel, de emlékeim szerint a Wayteqtől letölthető legfrissebb firmware volt rajta, aminek külön érdekessége volt, hogy az LG plazmatévén irdatlanul recseg HDMI-n hangja. Az analóg kimenet nem recseg, Samsung tévén nem recseg.
De a felvétel éppen rendben van.Üdv: MaCS
-
Kernel
nagyúr
válasz
Alfonz64 #15640 üzenetére
Rejtély, ezt hogyan tudtad produkálni, de nekem is van egy ilyen, rendesen vesz fel, ahogy szoktak az ilyen boxok.
Bár nem szoktam vele felvenni (konyhában üzemel, frissítést sem raktam rá soha), de beraktam most egy pendrive-ot, amin alig több, mint 1 GB szabad hely van. Felvételt indítok az m1-re, elején kiírt valamit, hogy 30 perc a várható időtartam.
RTL Klubra több órát írt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topic
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest