- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alfonz64 #15648 üzenetére
Én sajnos csak tár hét múlva találkozom legközelebb a készülékkel, de emlékeim szerint a Wayteqtől letölthető legfrissebb firmware volt rajta, aminek külön érdekessége volt, hogy az LG plazmatévén irdatlanul recseg HDMI-n hangja. Az analóg kimenet nem recseg, Samsung tévén nem recseg.
De a felvétel éppen rendben van.Üdv: MaCS
-
Kernel
nagyúr
válasz
Alfonz64 #15640 üzenetére
Rejtély, ezt hogyan tudtad produkálni, de nekem is van egy ilyen, rendesen vesz fel, ahogy szoktak az ilyen boxok.
Bár nem szoktam vele felvenni (konyhában üzemel, frissítést sem raktam rá soha), de beraktam most egy pendrive-ot, amin alig több, mint 1 GB szabad hely van. Felvételt indítok az m1-re, elején kiírt valamit, hogy 30 perc a várható időtartam.
RTL Klubra több órát írt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest