- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen hangkártyát vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alfonz64
csendes tag
válasz
csendes #15643 üzenetére
Nem Kínából vettem és elég drága vólt, és több fajtával is kiprobáltam részletesen itt:
"Nos kipróbáltam hogy vesz fel. Ha benyomom a rec-et, amúgy többször benyomod a rec-et ott át kell állítani hogy ne 2 órát vegyen fel. Szóval így egy üres 1TB-ra 2 óra 45 percet vett fel. Viszont utána ha megint benyomtam újra tudott felvételt készíteni ugyan csak 2 óra 40 percet. Ha csak 50 GB hagyok rajta szabadon akkor drasztikusan lecsökken 7 percre a felvételi idő.
Ja és 1 GB darabokra vágja mindegy neki ha a setopbox menüjében formázom.
Mindegyik merevlemezt annyinak látta amekkora, és setopbox menüjében a FAT és NTFS is megformáztam.
-1TB üres usb2 samsung m2
165 perc 2óra 45 perc vett fel.
108 percet írt ki felvételnél
10 328 670 208 bájt 9,61 GB-250 GB üres Hitachi sata2 usb+esata dokkolóban
76 percet írt ki 1óra 16 perc-32 GB üres kingston ultimate 3.0 DataTravel 7 perc írt ki
-32 GB üres Maxel 6 perc írt ki"
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest