- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #9962 üzenetére
A Gerecsei adó nem járható út neked! Ha azt is kijelölöd és a zöld nyil fölé kattintassz a Terrain profile menü szerint (meg emlékeim szerint is) egy hatalmas hegy van a hátad mögött és eltakarja. Győr még szóba jöhet, azt nem takarja el semmi.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #9962 üzenetére
a gyári pálcikára valóban, inkább ne számíts: én alig 4 km-re vagyok a szegedi adótól, mégis használhatatlan beltérben, annyit fognak a környező házak a kis teljesítményű adáson...
külső antennával nálam is tökéletes (mármint TV-n: a "mini Zolid" tunerrel én is csak szívok, sehogy nem indul be)
viszont az biztos már, h HD-ben fognak közvetíteni?
mert tavaly, a döntés után még hűtötték a lelkesedést, mondván, h az m1-en csak a technikai lehetőség adott, az még korántsem biztos, h meg is kapják majd HD-ben az anyagot... meg tudtak egyezni azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest