Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, megtaláltam, amit mondtál. Én "vegyítés" módban hagytam a VLC-t, illetve bekapcsoltam a "váltottsorosság-megszüntetés"-t is. Pont a Rex felügyelőt néztem én is, és vártam, hogy mozduljon már meg valaki. Nos, se bekapcsolva, se kikapcsolva nem tapasztaltam a csíkozást.
Elég érzékeny a szemem az ilyenekre, szóval valószínű, hogy ez a film már eleve "deinterlaced".
Délelőtt is próbálkoztam, de akkor még a HomeSys programmal. Akkor ment a TV2-n az a hulladék műsor...a jóslós. Kénytelen voltam azt nézni, és ott durván látszódott a csíkozás.Néztem az előbb M1-et és M2-t, ugyancsak VLC-vel, és ott nagyon érződött a különbség a be- illetve a kikapcsolt mód között.
Egy szó, mint száz, VLC-vel sokkal jobb a helyzet! Sajnos a HomeSys nem tudja ezt a módot, legalábbis én nem találtam...
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann