- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Most, hogy visszaolvastam, lesett a tantusz mit szeretnel.
1. botantenna: visszvert jelekkel javítani a vételt.
2. erősítéssel javítani a vételt.A két hatás együttesen hátha biztosítja a szükséges eredményt. Elóerősítős botantennát céloznál meg. Mivel analóg adásnál van általad elfogadható minőségű jeled, az elgondolás megér egy próbát. Javaslat:
1. Keress egy VHF/UHF antenna erősítőt és kösd a botantenna és a tuner közé. (cstalakozási problémák áthidalhatók)
2. Keress egy beépített erősítős "aktív" botantennát. -
wassermann
Topikgazda
zhagyma beelőzött, de ha már bepötyögtem nem törlöm
Igen a botantenna jobb abból a szempontból, hogy a DVB-T a viszavert jelet is tudja hasznosítani. A "képkeretszerű" szobaantenna belül valószínűleg egy irányított "szendvics"-antenna. Egy időben előszeretetel használtak kicsit nagyobb méretben hasonlókat Pest környékén az AM-mikró-hoz.
-
zhagyma
őstag
A botantenna valóban nem irányfüggő, hiszen minden irányból képes egyenlő eséllyel jelet fogni. Ezért a visszavert jelek, és tipikusan mozgás közbeni vételre jó megoldás.
Hogy a DVB-T tuner pontosan hogyan csinálja az időben eltolt, amplitudóban változó jelek "felhasználását" és az átviendő információ helyes sorrendbe rakását azt pontosan nem tudom megmondani mivel még nem olvastam el részletesen a DVB szabványt, vagy a szilikon tuner gyártók technikai leírásait, ezért ez ügyben pontos információval nem szolgálhatok.
Az általad "fényképkeret" típusú antenna szerintem irányfüggő. mivel "orcával" az adó felé kéne fordítani. Ha igaz a DVDB-T tuner "visszavert" jelek vételére való képessége, akkor akár a botantennával jobban is járhatsz bizonyos esetekben (bár az irányított tetőantenna nyereségét valószínűleg nem fogod elérni). Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- SzoftverPremium.hu
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest