Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
64 bites Windows 7 alatt egy másik USB stickkel nekem ment a TSReader rendesen a BDA compatible source .dll fájllal.
Viszont az Alcor DTV Duo esetén nem jó semmivel sem.Hiába próbáltam csereberélni átnevezve is.
Ha ezzel sikerült már valakinek összehozni a TSReadert, örülnék, ha megírná hogyan.A DVBViewer-nél inkább tapasztaltam kockásodást én is jó jelszint és minőség mellett is, de lehet hogy inkább csak eleinte. Ott meg mindegyik kockásodik valamennyire.
A Win7 Media Center is hajlamosabb kockásodásra, ahogy láttam.Ami elég jó lejátszó kombináció, az a DVB Dream 1.5e + MPC Home Cinema. A VLC inkább fűrészfogas alakokat produkál.
Végül is az ehhez a tunerhez adott TotalMedia 3.5 se annyira rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest