- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
wassermann #572 üzenetére
Értem én.
De olvasd csak végig az egyes postokat.
Te írtad, hogy már most is van előnye az Mpeg-4-es tunernek. Kutyuska megjegyezte, hogy a felsoroltakból, csak kettőhöz van rá szükség. Én pedig hozzátettem, hogy ez az állapot már nem sokáig marad így(plusz információ, ha valaki nem tudná, hol van benne a hiba?). Ebből még nem következik az, hogy nem a jelen időről beszéltél volna.Lassan minden mondatot meg kell magyarázni
Biztos befutóként egyelőre csak a Viasat3-ról tudok, mármint a jelenlegin felül, kivéve Duna II. ATV-t, HírTV-t meg csak említették valamilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest